Σε Δηλώσεις

Με αφορμή την ανακοίνωση των φετινών βάσεων των Πανελληνίων Εξετάσεων η Χαρά Κεφαλίδου Tομεάρχης Παιδείας & Θρησκευμάτων του Κινήματος Αλλαγήςπροχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον δικό τους σπουδαίο αγώνα κάτω από την πολύ δύσκολη συγκυρία της πανδημίας.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποιο Πανεπιστημιακό Ίδρυμα. Η εκπλήρωση των ονείρων σας είναι ένα μακρύ πανέμορφο προσωπικό ταξίδι. Σήμερα μόλις ξεκίνά. Να είναι ασφαλές, συναρπαστικό και να χαρείτε τη μοναδική αυτή διαδρομή!

Για τα παιδιά που δεν τα κατάφεραν θα ήθελα να τους θυμίσω ότι οι Πανελλήνιες Εξετάσεις είναι μια και μόνο στιγμή της 12ετούς σχολικής σας πορείας. Η ζωή ανοίγεται διάπλατα μπροστά σας και σας προσφέρει άπειρες ενδιαφέρουσες επιλογές. Αξιοποιήστε τες!

Τέλος, είναι αξιοσημείωτο ότι με 10.000 μόρια επιτυγχάνεται είσοδος στα ΑΕΙ και παράλληλα μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των μαθητών με υψηλές βαθμολογίες και αυτών με τις χαμηλότερες. Το εκπαιδευτικό μοντέλο της χώρας χρήζει άμεσης και ουσιαστικής μεταρρύθμισης».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Στηρίζουμε τις εκατοντάδες χιλιάδες εργαζομένων στον επισιτισμό-τουρισμό»«Ο κ. Πατέλης, οικονομικός σύμβουλος του κ. Μητσοτάκη, προανήγγειλε νέες περικοπές στις συντάξεις»