Σε Ανακοινώσεις, Δηλώσεις

Η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε σήμερα με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των δικηγορικών συλλόγων με θέμα το νομοσχέδιο για τον νέο πτωχευτικό κώδικα που συζητείται αύριο στην ολομέλεια της Βουλής. 

Στην συνάντηση με τους φορείς των επιχειρήσεων μετείχαν: o Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γιώργος Καββαθάς, ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Γιάννης Χατζηθεοδοσίου και ο Πρόεδρος του ΒΕΑ Παύλος Ραβάνης.

Στην τηλεδιάσκεψη με τους εκπροσώπους των δικηγορικών συλλόγων μετείχαν: Δημήτρης Βερβεσός Πρόεδρος ΔΣΑ,  Γ. Σταματογιάννης Πρόεδρος ΔΣ Πειραιά, Ε. Κουτσόχηνας Πρόεδρος ΔΣ Θεσσαλονίκης.

Μετά τις συναντήσεις η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο νέος Πτωχευτικός Κώδικας δεν προστατεύει την πρώτη κατοικία και δεν δίνει  δεύτερη ευκαιρία για τους έντιμους επιχειρηματίες.

Η κυβέρνηση έτσι  οδηγεί σε μαζικές πτωχεύσεις, ο κ. Μητσοτάκης, αφήνει τους αδύναμους δανειολήπτες βορά  στις τράπεζες.

Μετατρέπει τους ιδιοκτήτες σε ενοικιαστές του σπιτιού τους. 

Συναντήθηκα με τους εκπροσώπους των επιχειρήσεων και των δικηγορικών συλλόγων  που συμμετείχαν στην κοινοβουλευτική διαδικασία για το πτωχευτικό, άκουσα τις διαφωνίες τους με την πρόταση της Κυβέρνησης και ένιωσα την αγωνία τους για το μέλλον.

Ένα μέλλον για το οποίο θα αγωνιστούμε, όπως πάντα, μαζί.

Είμαστε η μόνη παράταξη που προστάτευσε πραγματικά την πρώτη κατοικία σε πολύ δύσκολες εποχές.

Είμαστε η μόνη παράταξη που στήριξε και στηρίζει τη μεσαία τάξη.

Το Κίνημα Αλλαγής θα παλέψει για να τους  δώσει μια δεύτερη ευκαιρία.

Μια ευκαιρία που υπηρετεί και την ανάπτυξη της χώρας, την οικονομική πρόοδο και την κοινωνική συνοχή».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Υλοποιούμε το σχεδιασμό μας για την ανασυγκρότηση των πολιτικών δυνάμεων του Κινήματος Αλλαγής στους χώρους δουλειάς»Συνάντηση Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής με αντιπροσωπεία της Ο.ΣΥ.Π.Α.