Σε Δηλώσεις

Δήλωση Φώφης Γεννηματά Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής

Η  επίσκεψη  της  κας  Μέρκελ  θα  μπορούσε  να  είναι  χρήσιμη,  εάν  ο  κ.  Τσίπρας  δεν  είχε  μετατραπεί  προ  πολλού στο  πιο  πειθήνιο  όργανό της.

Διότι έστω  και  τώρα  χρειάζεται  προοδευτική ατζέντα για  την  Ευρώπη  κόντρα  στις  συντηρητικές  επιλογές  της  Γερμανίας και   μια  πολιτική  προάσπισης  των  εθνικών  μας  συμφερόντων.

Θέματα  που  αποδείχθηκε ότι  αδυνατεί  να χειριστεί  ο  κ. Τσίπρας.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής «Αυτοί που φώναζαν go back Madame Merkel θα είναι επί της υποδοχής στο αεροδρόμιο.» Εμείς δεν θα πούμε φυσικά «go back Madame Merkel». Αυτοί που το είπαν θα είναι επί της υποδοχής στο αεροδρόμιο. Επισημαίνουμε όμως ότι η κα. Μέρκελ είναι εκείνη που επέβαλλε την πολιτική της διαρκούς λιτότητας που οδηγεί σε αδιέξοδα την Ευρώπη. Είναι εκείνη που επέβαλλε το ΔΝΤ και το σκληρό πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής στην χώρα μας. Είναι εκείνη που μαζί με τον κ. Τσίπρα οδήγησε σε συμφωνίες που δημιούργησαν το αίσχος της Μόριας. Είναι εκείνη που πήγε στα Σκόπια να ενισχύσει ολόπλευρα τον κ. Ζάεφ. Είναι εκείνη που αρνείται κάθε συζήτηση για το θέμα των Γερμανικών αποζημιώσεων.