Σε Δηλώσεις

Επίσκεψη  πραγματοποίησε  σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής  Φώφη Γεννηματά στην Χαλκίδα και στο Αλιβέρι, όπου και συναντήθηκε με στελέχη και συνομίλησε με πολίτες. Η περιοδεία της συνεχίζεται και στην Κύμη.


Κατά την επίσκεψή της στο Αλιβέρι,  επισκέφθηκε τα γραφεία του Συλλόγου Συνταξιούχων της ΔΕΗ και έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Ο κ. Τσίπρας δοκιμάστηκε, αποδοκιμάστηκε  και φεύγει, αφήνει όμως πίσω στον τόπο μια βαριά κληρονομία. Δεν μπορώ να μην αναφερθώ στο έγκλημα που έγινε σε βάρος της ΔΕΗ. Η κυβέρνηση  ΣΥΡΙΖΑ παρέδωσε το 50% των πελατών της ΔΕΗ δηλαδή των κερδών και των εσόδων στους ιδιώτες, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, με αποτέλεσμα την εξαΰλωση της ΔΕΗ . Από 2,5 δις που άξιζε το 2014 σήμερα οριακά φτάνει στα 300 εκατ και έχει το θράσος να ζητά τώρα την ψήφο του ελληνικού λαού για να γίνει λέει το ανάχωμα απέναντι στην πολιτική του κ. Μητσοτάκη. Ο μεγάλος χορηγός του κ.Μητσοτάκη έχει γίνει ο κ. Τσίπρας και έχει ανοίξει τον δρόμο, γιατί τι χειρότερο θα κάνει στην ΔΕΗ ο κ. Μητσοτάκης; Εμείς στεκόμαστε απέναντι και στις δύο αυτές λογικές γιατί στην πραγματικότητα είναι οι δύο απόψεις της συντήρησης . Είναι η παλιά και η νέα δεξιά. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στον τόπο στις 7 Ιουλίου με την ψήφο των πολιτών στο Κίνημα Αλλαγής. Είναι η χρήσιμη και η κρίσιμη ψήφος. Γιατί ισχυρό Κίνημα Αλλαγής σημαίνει προοδευτικό αντίβαρο απέναντι  στην συντήρηση και τον λαϊκισμό. 

Δώστε την ψήφο σας στο Κίνημα Αλλαγής. Ραντεβού στις 7 Ιουλίου.


Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.