Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Τομέα Περιβάλλοντος Κινήματος Αλλαγής

Σε ριζική τροποποίηση των σχεδίων του “μεγάλου περιπάτου” οδήγησε την Κυβέρνηση και το Δήμο Αθηναίων η ανυποχώρητη φωνή της λογικής και η ασφυκτική πολιτική πίεση που ασκείται όλο αυτό το χρονικό διάστημα από το Κίνημα Αλλαγής.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε η παραχώρηση μίας επιπλέον λωρίδας για τα οχήματα στην οδό Πανεπιστημίου και η έγκριση στο εξής των σχετικών δαπανών από το Δημοτικό Συμβούλιο για την τρίμηνη δοκιμαστική περίοδο που υπολείπεται πριν ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις για το έργο.

Πάρ’ όλα αυτά, το Κίνημα Αλλαγής επιφυλάσσεται περαιτέρω για την τελική στάση του που θα εξαρτηθεί τόσο από την κυκλοφοριακή συμφόρηση στην Πανεπιστημίου όσο και από τις θέσεις της Κυβέρνησης σε άλλα βασικά σημεία που προβληματίζουν.

Δεν ξεχνάμε την ελεύθερη δίοδο στην Ηρώδου Αττικού, την ενοποίηση του Πολυτεχνείου με το Αρχαιολογικό Μουσείο, τη γραμμή 4 του μετρό, την Ιερά οδό, τον Ιλισό, την προστασία από ηχορύπανση και ανεξέλεγκτα τραπεζοκαθίσματα, τη διευκόλυνση κατοίκων και ΑΜΕΑ.

Δεν ξεχνάμε την Πλάκα, τα Εξάρχεια, το Κολωνάκι, τον Άγιο Παύλο. την πλατεία Κουμουνδούρου, το Βοτανικό, την Ακαδημία Πλάτωνος, τον Κολωνό, την Κυψέλη, τα Πατήσια, την πλατεία Αμερικής, την Αχαρνών…

Δεν ξεχνάμε τις υποβαθμισμένες γειτονιές.

Δεν ξεχνάμε την Αθήνα…

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Στηρίζουμε τον αγώνα των κατοίκων και του Δήμου για μια καλύτερη ζωή σε Κερατσίνι και Δραπετσώνα»Ανοιχτή Τηλε-συζήτηση Νεολαίας του Κινήματος Αλλαγής: «Τι σημαίνει πατριωτισμός σήμερα;»