Σε Δηλώσεις

Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε σήμερα στο ΣΚΑΪ σπάζοντας το δικό του εμπάργκο, για να μας πει πάλι ψέμματα. Αμετανόητος, αλαζονικός και κολλημένος με την εξουσία.


Για αυτόν όλα έγιναν καλά, όλα είναι υπέροχα. Το τρίτο μνημόνιο, η εξοντωτική φορολογία, οι μειώσεις στις συντάξεις, η κατάρρευση των νοσοκομείων, η σκευωρία της Novartis, η έξαρση της εγκληματικότητας, τα κατά Τσίπρα επιτεύγματα της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/Ακροδεξιάς.


Και όπου σε κάποια λίγα, μας είπε ότι έγιναν λάθη, έφταιγαν οι άλλοι και οι συνεργάτες του. Όπως για το κυνισμό του στο Μάτι, έφταιγαν οι Υπουργοί του που δεν του είχαν πει παρά μόνο για ένα οι δυο νεκρούς.


Ο κ. Τσίπρας έχει πάρει διαζύγιο με την αλήθεια. Αλλά το χειρότερο είναι ότι εξακολουθεί να νομίζει ότι μπορεί για μια ακόμη φορά να εξαπατήσει τους Έλληνες.

Την απάντηση θα πάρει την Κυριακή.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΡΟΔΟ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΕΦΥΓΕ ΤΟ DEBATE ΟΠΩΣ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙ - Ο κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ;ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΤΖΕΛΕΠΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ