Σε Ανακοινώσεις

Πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019 στην Αθήνα, ευρεία σύσκεψη περιφερειακών στελεχών, υπό τον συντονισμό του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη. Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι επικεφαλής των περιφερειακών παρατάξεων με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής και οι εκλεγμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι με τους αναπληρωτές τους. Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης η Βουλευτής Λάρισας αρμόδια για θέματα Αυτοδιοίκησης Ευαγγελία Λιακούλη, η υπεύθυνη του Πολιτικού Συμβουλίου για θέματα Αυτοδιοίκησης Κατερίνα Μπατζελή και η Γραμματέας του Τομέα Αυτοδιοίκησης Ανδριάνα Αλεβίζου.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στο συντονισμό και τη συνεργασία των περιφερειακών παρατάξεων με το κόμμα και την Κοινοβουλευτική Ομάδα, καθώς και θέματα που αφορούν στη στρατηγική τοποθέτηση, παρέμβαση και ρόλο των περιφερειακών παρατάξεων στα νέα Περιφερειακά Συμβούλια.
Συμφωνήθηκε η έναρξη των εργασιών για τη συγκρότηση παράταξης ενόψει των διαδικασιών της ΕΝΠΕ, καθώς και ο τακτικός χαρακτήρας αντίστοιχων συσκέψεων στο μέλλον, για τη βέλτιστη αποτελεσματικότητα και ομοιογένεια της λειτουργίας και της δράσης των αυτοδιοικητικών στελεχών του χώρου στο 2ο βαθμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.