Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση είχε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με τον Αθανάσιο (Σάκη) Τζαλαλή, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου. 

Ακολουθεί το βιογραφικό του:

Επαγγελματίας αθλητής  και προπονητής Μπάσκετ σε Ελληνικές ομάδες και μέλος της Εθνικής ομάδας. Από το 2009 έως και σήμερα είναι μέλος της εθνικής ομάδας των βετεράνων του Μπάσκετ.

Ασχολείται με την Πρωτοβάθμια καθώς και την Δευτεροβάθμια εκπαίδευση για περισσότερα από είκοσι χρόνια, μέσα από την ιδιωτική εκπαίδευση. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Σχολικού Αθλητισμού στο Υπουργείο Παιδείας επί Υπουργίας Ανδρέα Λοβέρδου.

Το 2017 βραβεύθηκε από τον ΠΣΑΤ στο Μέγαρο Μουσικής, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας  Προκόπη Παυλόπουλου, για τη διάσωση ανθρώπου, ενώ το 2018 βραβεύτηκε και από την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά για την κοινωνική του προσφορά.

Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Διαμαντοπούλου και έχει δυο δύο κόρες τη Σοφία και την Κωνσταντίνα, αθλήτριες του βόλεϊ σε εθνικές κατηγορίες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΑΛΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΛΥΡΙΤΖΗ