Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση είχε σήμερα η Πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, με τον Οινολόγο Αλέξανδρο Σταγκουράκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος με το Κίνημα  Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

Ακολουθεί το βιογραφικό του:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΓΚΟΥΡΑΚΗΣ – Οινολόγος

Γεννήθηκε στην Πάτρα το 1975.Σπούδασε Ναυπηγός στη Αθήνα  αλλά μαγεμένος πάντα από την οίνο,ποίηση σπούδασε μετέπειτα Οινολόγος. Δούλεψε σε οινοποιία σε Νεμέα και Σαντορίνη και από το 2000 δραστηριοποιείται στην Αμαλιάδα τόπο καταγωγής του .Είναι ο μικρότερος ηλικιακά που βραβεύτηκαν τα κρασιά του σε διεθνή διαγωνισμό. Συνεργάζεται με  ξενοδοχειακούς ομίλους  και πολλά σημεία γαστρονομίας. Έχει κάνει παρουσιάσεις για τα ελληνικά κρασιά σε ξενοδοχεία στην Ελλάδα και σε πολλά εστιατόρια στην Γερμανία. Εξάγει με επιτυχία στην Γερμανία, Καναδά, Αμερική, Σουηδία, Πολωνία ,  Ρουμανία, Ολλανδία,Taiwan.Από το 2009 έχει δημιουργήσει πρότυπη μονάδα  παραγωγής τυποποίησης Βιολογικού Βαλσαμικού ξιδιού για την ελληνική και ξένη αγορά. Είναι παντρεμένος με την Διονυσία Βαλκανά τραπεζικό υπάλληλο.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

KOINH ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ AΛΛΑΓΗΣ KAI ΤΟΥ YΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑ ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΥΑΠΟΦΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΩΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ