Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση με την Πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, είχε η  Εύα Μπούρα, η οποία θα είναι υποψήφια με το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές του Μαΐου. 

Ακολουθεί το βιογραφικό της:

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Είναι πτυχιούχος της Ελληνικής Φιλολογίας (Ιστορικό -Αρχαιολογικό τμήμα) της Φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών,  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην επικοινωνία, στο πανεπιστήμιο ΝΥΙΤ της Νέας Υόρκης.

Παράλληλα, παρακολούθησε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα του New School University της Νέας Υόρκης στις πολιτικές επιστήμες. Είναι υπ. Διδάκτωρ του Πανεπιστήμιου Αθηνών με θέμα «Ο Ενωσιακός Αντιπροσωπευτισμός, στο πλαίσιο της Υπερεθνικής Ολοκλήρωσης της  Ε.Ε και οι προοπτικές του, μπροστά στις προκλήσεις της παγκοσμιοποίησης».

Εργάστηκε ως φιλόλογος για πέντε χρόνια στα Εκπαιδευτήρια Δούκα. Από το 1990 μέχρι σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος της ελληνικής τηλεόρασης. Αρχικά ως κοινοβουλευτική συντάκτρια, διαπιστευμένη  της ΕΡΤ στην ελληνική Βουλή και στη συνέχεια ως παρουσιάστρια της ενημερωτικής εκπομπής της ERTWORLD με δημοσιογραφικές αποστολές σε όλες τις εστίες του απόδημου ελληνισμού. Στη συνέχεια ανέλαβε τη διεύθυνση των διεθνών τηλεοπτικών εκπομπών της ΕRΤWORLD.

Ακόμα, εργάστηκε για την ελληνική προεδρία της ΕΕ του 2003, στο υπουργείο Εξωτερικών.

Το 2011 ξεκίνησε την επιμέλεια και παρουσίαση της τηλεοπτικής εκπομπής «Europe» στην  ΕΡΤ. Η εκπομπή παρουσιάζει θέματα που αφορούν στην ευρωπαϊκή πολιτική, στην οικονομία, στον πολιτισμό και τέλος στους Ευρωπαίους πολίτες.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΌΧΙ ΣΤΑ ΜΙΚΡΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑΗ ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ