Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση Δ. Μπιάγκη Υπεύθυνου Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής, με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ)

Ο Υπεύθυνος Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Ν. Κέρκυρας, κ. Δημήτριος Μπιάγκης, πραγματοποίησε συνάντηση, σήμερα, Πέμπτη 26/9/2019 στο πολιτικό του γραφείο στην Αθήνα, με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος, κ. Παναγιώτη Τσιάνο, για τα θέματα που απασχολούν τους εργαζομένους του Λιμενικού Σώματος.

Ο κ. Μπιάγκης αφού ενημερώθηκε και κατέγραψε μία σειρά προβλημάτων που αφορούν το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος, δεσμεύτηκε ως Υπεύθυνος Ναυτιλίας, Νησιωτικής Πολιτικής και Τουρισμού του Κινήματος Αλλαγής ότι θα βρίσκεται σε επαφή και συνεργασία με την Ομοσπονδία προκειμένου να συνεισφέρει ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην επίλυση των προβλημάτων, στην ικανοποίηση των πραγματικών αναγκών των εργαζομένων και στην αναβάθμιση και στον εκσυγχρονισμό του Λιμενικού Σώματος στο σύνολό του.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝΕΝΔΙΑΜΕΣΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ