Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση Βουλευτών του Κινήματος Αλλαγής με εκπροσώπους των Εργαζομένων από τα  ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ  και ΚΔΑΠμεΑ)

Συνάντηση με εκπροσώπους εργαζομένων από τα 441 Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ) στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής στη Βουλή, είχε αντιπροσωπεία βουλευτών με επικεφαλής τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Βασίλη Κεγκέρογλου. Οι βουλευτές Γιώργος Αρβανιτίδης, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Εύη Χριστοφιλοπούλου ενημερώθηκαν από τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παπαχατζή και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανελληνίου Συλλόγου Εργαζόμενων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΠΑ.Σ.Ε.Κ.Δ.Α.Π.) για τα αιτήματά τους, τα οποία αφορούν την οργανική ένταξη των προγραμμάτων ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στις κοινωνικές υπηρεσίες των Δήμων καθώς και την ένταξη του ανθρώπινου δυναμικού σε αυτούς.

Οι εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργαζόμενων Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών ευχαρίστησε τους βουλευτές τόσο για την πολιτική που εφάρμοσε το ΠΑΣΟΚ στον ευαίσθητο αυτό τομέα και για τη συνέχιση των προγραμμάτων το 2013/2014 επί Υφυπουργού Εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Εύης Χριστοφιλοπούλου, όσο και για την μέχρι τώρα στήριξη του Κινήματος Αλλαγής με την Ερώτηση και την  Πρόταση νόμου που κατέθεσαν για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος  καθώς περιλαμβάνει μέτρα στήριξης της οικογένειας και πιο συγκεκριμένα το αρθρ.11, το οποίο  αφορά στην υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Τέλος, τονίστηκε η συμβολή των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ στη στήριξη της οικογένειας και οι βουλευτές δήλωσαν ότι θα αναλάβουν άμεσα και νέες πρωτοβουλίες για να πεισθεί η Κυβέρνηση να υιοθετήσει την Πρόταση νόμου του Κινήματος Αλλαγής και να βρεθούν απαντήσεις και λύσεις στα αιτήματα των εργαζομένων.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝΣπύρος Βούγιας