Σε Ανακοινώσεις

Συνάντηση Μπουρχάν Μπαράν και Ανδρέα Πουλά με αντιπροσωπεία του Συλλόγου φίλων πασχόντων από διαταραχή πρόσληψης τροφής «Επιστρέφω»

Συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα οι Βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής Μπουρχάν Μπαράν και Ανδρέας Πουλάς με εκπροσώπους του Συλλόγου φίλων πασχόντων από διαταραχή πρόσληψης τροφής «Επιστρέφω»,  στην οποία ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Συλλόγου. Κύριο στόχο τους αποτελεί η παροχή βοήθειας και κάθε είδους υποστήριξης σε γονείς και φίλους των πασχόντων από ΔΠΤ, αλλά κυρίως στους ίδιους τους πάσχοντες.

Συζήτησαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πάσχοντες, για τις ελλείψεις των Νοσοκομείων μεταξύ άλλων και σε κλίνες νοσηλείας για κρίσιμα περιστατικά, καθώς επίσης και για την έλλειψη ενεργειών πρόληψης και ενημέρωσης των πολιτών και κυρίως των μαθητών, αφού έχουν διαπιστωθεί και περιστατικά διαταραχής πρόσληψης τροφής ακόμα και στην προεφηβεία.

Το Κίνημα αλλαγής αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες των συμπολιτών μας που αντιμετωπίζουν διατροφικές διαταραχές και του περιβάλλοντός τους, θα δώσει το παρόν στην επικείμενη Ημερίδα που διοργανώνει ο Σύλλογος «Επιστρέφω», συμβάλλοντας στην προσπάθεια ενημέρωσης και κινητοποίησης πολιτών και φορέων. 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Aνακοίνωση Τομέα Συνδικαλιστικού Ιδιωτικού ΤομέαΤομέας Άμυνας Κινήματος Αλλαγής: Προτάσεις για την αναβάθμιση της εγχώριας αμυντικής βιομηχανίας ( ΕΑΒΙ)