Σε Ανακοινώσεις

Την Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019 στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπεύθυνου Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Βοιωτίας, κ. Γιώργου Μουλκιώτη και του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, κ. Δημήτρη Μάντζου με τους εκπροσώπους του Σωματείου Εργαζομένων στην «Ευρωπαϊκή Νηματουργία Βαρβαρέσος Α.Ε.» και του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, παρουσία Γραμματέα Τομέα Κοινωνικής Ασφάλισης του Κινήματος Αλλαγής και πρώην Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, κ. Γιώργου Κουτρουμάνη.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε στην κρίσιμη κατάσταση των εργαζομένων, οι οποίοι είναι απλήρωτοι για τρεις μήνες, παρόλο που η επιχείρηση διαχρονικά επιδοτείται και εκσυγχρονίζεται. Μάλιστα, το μέλλον τους είναι αβέβαιο καθώς, ύστερα από τριμερή συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, παραμένουν αντιμέτωποι με την αδιαλλαξία της εργοδοσίας, η οποία αρνήθηκε να ορίσει συγκεκριμένες ημερομηνίες πληρωμής. 

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής, αφού ενημέρωσαν για τις κοινοβουλευτικές παρεμβάσεις στις οποίες έχουν ήδη προβεί, δήλωσαν ότι προβαίνουν σε νέα κοινοβουλευτική πρωτοβουλία.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.