Σε Ανακοινώσεις

Την Τρίτη, 28 Ιουλίου, στα γραφεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Υπεύθυνου ΚΤΕ Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Βουλευτή Βοιωτίας, Γιώργου Μουλκιώτη και του Υπεύθυνου ΚΤΕ Υγείας και Βουλευτή Αργολίδας, Ανδρέα Πουλά με τους εκπροσώπους της Επιτροπής Εργαζομένων του Ειδικού Προγράμματος 4000 στην Υγεία.

Το κεντρικό θέμα συζήτησης αφορούσε στην επικρατούσα κατάσταση των εργαζομένων του εν λόγω προγράμματος από το έτος 2017, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της πανδημίας του κορωνοϊού, την εργασιακή ανασφάλεια που βιώνουν, ενώ επισημάνθηκε η καίρια σημασία που οι ίδιοι διαδραματίζουν στην εύρυθμη λειτουργία των δομών Υγείας.

Οι εκπρόσωποι του Κινήματος Αλλαγής, από την πλευρά τους, δεσμεύτηκαν να προβούν σε άμεσες κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες, προκειμένου να στηρίξουν τα αιτήματα των εργαζομένων στο Ειδικό Πρόγραμμα 4000 στην Υγεία, δεδομένης και της αναγκαιότητας στήριξης του ΕΣΥ με εξειδικευμένους και δοκιμασμένους εργαζόμενους.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

«Η χρήση μάσκας να εφαρμοστεί σωστά και χωρίς εξαιρέσεις»Δεν χωρούν κρυφή ατζέντα και μυστική διπλωματία στα εθνικά μας θέματα