Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη του Κινήματος Αλλαγής

Εμβρόντητοι πληροφορούμαστε ότι με εντολή της, η αρμόδια Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη ζητά την απαγόρευση χορήγησης αδειών ειδικού σκοπού στους υπαλλήλους των καταστημάτων κράτησης.

Άδειες δηλαδή, που λόγω του κορωνοϊού χορηγούνται σε εγκύους, αλλά και σε καρκινοπαθείς, νεφροπαθείς, ανοσοκατασταλτικούς, μεταμοσχευμένους, πνευμονοπαθείς και λοιπούς βαρέως νοσούντες υπαλλήλους, με σκοπό να διαφυλαχθεί η υγεία τους από τους προφανείς κινδύνους στον εργασιακό τους χώρο. 

Με ένα απίθανης σκληρότητας έγγραφο της 22ας Σεπτεμβρίου 2020, βγαλμένο από ένα μαύρο παρελθόν που η ζωή ήταν ανάξια, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ζητά από τους διευθυντές των καταστημάτων κράτησης να απορρίπτουν τέτοιες άδειες υπαλλήλων.

Ενάντια δηλαδή, στις ιατρικές γνωματεύσεις που διαπιστώνουν τις παθήσεις, ενάντια στην εγκύκλιο ΔΙΔΑΔ/Φ.69/126/16316/20-9-2020 του Υπουργείου Εσωτερικών και το νόμο, αλλά κυρίως και πρωτίστως, ενάντια στη στοιχειώδη ανθρωπιά.

Μέχρι τώρα πιστεύαμε ότι «Νόμος και Τάξη» σήμαινε μια ακροδεξιά αντίληψη της καταστολής.

Τώρα φαίνεται πως σημαίνει και έναν εργασιακό μεσαίωνα, με την ανθρώπινη ζωή και υγεία των δημοσίων υπαλλήλων να είναι παιχνίδι στα χέρια μιας αχαλίνωτης εξουσίας.

Να ανακληθεί TΩΡΑ αυτό το απαράδεκτο έγγραφο και να εφαρμοστεί ο νόμος.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Απαιτούνται άμεσα αγορές οχημάτων και προσλήψεις οδηγών σε όλο το σύστημα αστικών συγκοινωνιώνΑναστολή ιδιότητας μέλους του Βλάση Δεδέκη, της Τ.Ο. Αργυρούπολης-Ελληνικού