Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Γραμματέα Τομέα Αθλητισμού Κινήματος Αλλαγής

Η Παράταξη μας στηρίζει διαχρονικά τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στον Ελληνικό Αθλητισμό.

Ο χώρος του Αθλητισμού δεν είναι πεδίο εκτόνωσης προσωπικών εμπαθειών ούτε κομματικού παρεμβατισμού. Όλοι όσοι ασχολούνται οφείλουν να έχουν πλήρη επίγνωση των ιδιαιτεροτήτων του χώρου.

Το Σύστημα Αξιολόγησης «ΧΙΛΩΝ», ενώ κινείται καταρχήν σε θετική κατεύθυνση, πρακτικά είναι πολύ δύσκολο να εφαρμοστεί γιατί δεν είναι εφικτό να παραμετροποιηθεί ο Αθλητισμός. Γίνεται με στόχο να υπάρξουν κριτήρια για τις ετήσιες τακτικές επιχορηγήσεις των Αθλητικών Ομοσπονδιών. Οι ιδιαιτερότητες των αθλημάτων, για παράδειγμα Ομαδικά, Ατομικά, θα απαιτήσουν εκατοντάδες παραμέτρους. Άλλες ιδιαιτερότητες θα απαιτήσουν άλλες τόσες παραμέτρους.

Η παρουσίαση του Συστήματος Αξιολόγησης «ΧΙΛΩΝ», που έγινε σήμερα, αποσκοπεί στην κάλυψη των ευθυνών και των λαθών της Αθλητικής Ηγεσίας και συγκεκριμένα του Υφυπουργού Πολιτισμού αρμόδιου για θέματα Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, στη διαχείριση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού ήταν απών από την κρίσιμη συνάντηση για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, η οποία πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Υπουργού Επικρατείας, του Προέδρου της Ε.Π.Ο. και του Υπερσυμβούλου της Ε.Π.Ο. από τους Διεθνείς Φορείς.

«Σχέδιο Σωτηρίας» με όνομα!

Γραμματέας Τομέα Αθλητισμού

Θανάσης Ζαννιάς

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Τα κόμματα προ των ευθυνών τους