Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΡΑΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “SOCIAL-ΙΣΤΕΣ” ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΟΡΩΝΑΚΗ ΝΙΚΗΤΑ & ΚΑΤΣΗ ΜΑΡΙΑ

•Για τον ανασχηματισμό

Ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές τις οποίες κάνει. Όσα έγιναν αφορούν αποκλειστικά και μόνο την καρέκλα και όλοι θα κριθούν. Τα πρόσωπα αυτά έλεγαν συγκεκριμένα πράγματα μέχρι πριν από ένα μήνα και πράττουν ακριβώς το αντίθετο τώρα. Η αγάπη για την καρέκλα έχει και τα όρια της.

Είναι προφανές ότι ο κ. Τσίπρας έχει δημιουργήσει μία κυβέρνηση τουρλού, ένα συνονθύλευμα από το οποίο δεν έχει να κερδίσει κάτι ο Έλληνας πολίτης. Ο ΣΥΡΙΖΑ εφαρμόζει εδώ και τέσσερα χρόνια το σκληρότερο μνημόνιο που έχει εφαρμοστεί στη χώρα. Ανεβάζει τους έμμεσους φόρους, αυξάνει τις ασφαλιστικές εισφορές. Αυτό δεν είναι μία αριστερή πολιτική, ακολουθεί το δρόμο της ΝΔ. Έχουν κοινή αντίληψη για την κατεύθυνση της χώρας και αυτό αποτυπώνεται στις προτάσεις του για τη θέση του ΠτΔ.

•Η κυβέρνηση είναι ένα συνονθύλευμα που δεν προσφέρει τίποτα νέο στους πολίτες.

•Όσοι Προσπαθούν να εμπλέξουν τον Γ. Παπανδρέου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα

Η πολιτική βασίζεται σε αρχές ιδέες και αξίες. Όσα συμβαίνουν με βουλευτές και στελέχη τον τελευταίο καιρό προσφέρουν και παραδείγματα και αντιπαραδείγματα για όλους εμάς που θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα.

Όσοι προσπαθούν να εμπλέξουν τον Γ. Παπανδρέου, δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το πλαίσιο της κυβέρνησης ότι συμμετέχουν και αυτοί οι οποίοι ήταν υπουργοί της κυβέρνησης του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπαδήμου και αυτοί οι οποίοι ήταν απέξω και έχτιζαν τα υπουργεία. Επίσης ήταν αυτοί οι οποίοι συμμετέχουν και αυτοί που ήταν στις πλατείες των αγανακτισμένων, είναι διάφοροι οι οποίοι ήταν στον Κώστα Καραμανλή για πάρα πολλά χρόνια και τώρα ανακάλυψαν ότι είναι αριστεροί , όλο αυτό το πράγμα είναι ένα συνονθύλευμα από το οποίο δεν έχει να κερδίσει τίποτα ο Έλληνας.

•Το Κίνημα προχωράει με καθαρές επιλογές. Έχουμε πάρα πολλούς νέους ανθρώπους οι οποίοι είναι στην πρώτη γραμμή και οι οποίοι παρά την αηδία που τους προκαλούν όλα αυτά τα φαινόμενα είναι αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη ως το τέλος.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.