Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης του Εκπροσώπου τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη στο OPEN και στην εκπομπή “ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ” με τη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη στις 8/6

Η κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δημιούργησε την διαύγεια και σήμερα μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη με τις μετατάξεις στη Βουλή.

Η μισή συγνώμη της κυρίας Χριστοδουλόπουλου επιβεβαιώνει ότι ο ΣυΡιζΑ δεν είχε ποτέ κανένα ηθικό πλεονέκτημα.

Ήταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε το 2009 τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Έτσι μπορούμε σήμερα να δούμε τι ακριβώς συνέβη με τους διορισμούς και τις μετατάξεις στη Βουλή και να το διορθώσουμε. Αυτό είναι το κρίσιμο, πρέπει όλοι οι πολίτες να νιώθουν ότι είναι ίσοι και απέναντι στο νόμο, είναι ίσοι απέναντι στην κοινοβουλευτική διαδικασία, είναι ίσοι απέναντι στη δημοκρατία μας. Η ρήση της κ. Χριστοδουλόπουλου, ότι χρησιμοποίησε τα “μέσα” για να βολέψει δικούς της ανθρώπους, είναι ότι χειρότερο μπορεί να περάσει ως μήνυμα στους ανθρώπους που δουλεύουν με 2 και 3 ευρώ την ώρα κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες. Σήμερα επιβεβαιώνεται για πολλοστή φορά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε κανένα ηθικό πλεονέκτημα. Αυτό αποδεικνύεται και από τη μισή συγγνώμη που ζήτησε η κ. Χριστοδουλοπούλου, συμπεριφέρθηκε λες και το πρόβλημα της χώρας είναι τα 150 μέλη της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ ή οι 50 γραμματείς των νομαρχιακών επιτροπών του. Αυτό που απασχολεί εμάς είναι το μήνυμα της πολιτικής και των πολιτικών προς τους όλους τους πολίτες. Το γεγονός ότι κάποιοι αντί να σκέφτονται τον κάθε άνθρωπο και τα δικαιώματα του σκέφτονται την πάρτη τους και το στενό οικογενειακό τους κύκλο.

Μόνο το Κίνημα Αλλαγής έχει τεκμηριωμένες θέσεις και το κοινωνικό κράτος, την παιδεία, την υγεία, την κοινωνική ασφάλιση.

Χθες ανακοινώθηκε ότι κλείνει ακόμα μια επιχείρηση αφήνοντας δεκάδες εργαζόμενους στο δρόμο. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της πολιτικής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τα τελευταία 4,5 χρόνια καιι οι Έλληνες τη βιώνουν στο πετσί τους. Ξέρουν ποιος υπέγραψε το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο, ποιος τους φόρτωσε όλα τα μέτρα, ποιος έφερε το νόμο Κατρούγκαλου, ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι το ευρώ δεν είναι η λύση για τα πάντα. Δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας να αποδείξει την παραμονή των εκλογών ότι ξαφνικά θυμήθηκε τους πολίτες που έχει επιβαρύνει ούτε ότι θα τους ελαφρύνει. Μέχρι πριν ένα μήνα οι γονείς και τα παιδιά δεν ήξεραν πως θα δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις, οι ασθενείς ταλαιπωρούνται στα νοσοκομεία, πολίτες που έχουν βγει στη σύνταξη περιμένουν 1 και 1,5 χρόνο για να πάρουν τις συντάξεις τους, επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να πρωταγωνιστήσουν περιμένουν μείωση της φορολογίας και ένα δίκαιο σύστημα στις ασφαλιστικές εισφορές. Το Κίνημα Αλλαγής έχει καταθέσει μια ολοκληρωμένη προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης εδώ και πολλούς μήνες, με τεκμηριωμένες θέσεις για το κοινωνικό κράτος, την παιδεία, την υγεία και την οικονομία. Ένα πρόγραμμα που εμείς μπορούμε να το υλοποιήσουμε, μια αξιόπιστη και σοβαρή κεντροαριστερά.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.