Σε Συνεντεύξεις

Σημεία τοποθέτησης Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής στον ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα

Πραγματική πολιτική αλλαγή με ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ.

Tις τελευταίες μέρες ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, ο κ. Τσίπρας ο κ. Μητσοτάκης, προσπαθούν να διαμορφώσουν ξανά το κλίμα με αφορμή διάφορα γεγονότα τα οποία δεν έχουν σχέση με τη μάχη της επόμενης Κυριακής.

Λοιπόν την επόμενη Κυριακή όποιος ψηφίζει Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον κύριο Βέμπερ και την Ευρωπαϊκή συντήρηση, όποιος ψηφίζει Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ ψηφίζει τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, όποιος ψηφίζει τον ΣΥΡΙΖΑ δεν ξέρει τι του βγαίνει, βγαίνει ένα χάος οι μισοί ψηφίζουν έναν πρόεδρο της Ευρωπαϊκής επιτροπής ή άλλοι ψηφίζουν άλλον. Είναι κάτι το οποίο να το επισημαίνουμε πολύ ξεκάθαρα έτσι ώστε οι πολίτες οι οποίοι θα προσέλθουν να ξέρουν ότι εάν θέλουν πραγματική πολιτική αλλαγή αυτή θα γίνει με ψήφο στο Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ.

Σγουρός, ο πιο επιτυχημένος περιφερειάρχης

Το λέω αυτό διότι έχουμε και τη μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών όπου ειδικά στην Περιφέρεια Αττικής έχουμε την κα. Δούρου η οποία εμφανίζεται αμετανόητη. Εμφανίζεται ως να μη έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί πριν από ένα χρόνο και ποιες είναι οι ευθύνες της. Από την άλλη έχουμε τον κ. Πατούλη που καλό είναι να δουν όλοι το σποτάκι το οποίο έχει κάνει ο κ. Σγουρός που δείχνει τι έλεγε ο κ. Πατούλης για τον κ. Σγουρό ότι ήταν ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης. Και έχουμε και τον κ. Σγουρό ο οποίος την περίοδο της θητείας του έδειξε τι πέτυχε, έδειξε ότι ήταν ο πιο πετυχημένος περιφερειάρχης που ανέδειξε ποτέ η περιφέρεια και ο δεύτερος βαθμός αυτοδιοίκησης. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει και οι πολίτες της Αττικής να το λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους. Εμείς ερχόμαστε από το Ηράκλειο και τα Χανιά, στο Ηράκλειο κάναμε μία τεράστια συγκέντρωση και οι αντίστοιχες συγκεντρώσεις οι οποίες έχει κάνει ο κ. Τσίπρας είτε στην Κοζάνη είτε και οπουδήποτε αλλού είναι χωρίς κόσμο με μεταφερόμενους και με πούλμαν και αυτό θα αποτυπωθεί στην κάλπη.

Η νέα γενιά να πάρει τις τύχες της στα χέρια της

θέλουμε η Κυριακή να σηματοδοτήσει πολιτική αλλαγή και αυτό σημαίνει ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και ήττα της Νέας Δημοκρατίας, μεγάλη νίκη του Κινήματος Αλλαγής όσο το δυνατόν πιο ψηλά. Οι προοδευτικοί πολίτες δύο εκατομμύρια άνθρωποι από το 2009 μέχρι σήμερα δεν προσέρχονται στις κάλπες, εμείς θέλουμε να έρθουν και ειδικά στο κομμάτι της νέας γενιάς να πάρουν οι ίδιοι τις τύχες της πατρίδας μας στα χέρια τους .

Νέες ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους

Νομίζω ότι στην εποχή της ψηφιακής οικονομίας όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι μπορεί κάθε ευρώ να μετράει αλλά το βασικό είναι να δοθούν νέες ευκαιρίες για τους νέους ανθρώπους. Είναι να αντιμετωπίσουμε τον πολύ μεγάλο ευρωσκεπτικισμό που έχουν αντιλαμβανόμενοι ότι τα προβλήματα τα οποία προέρχονται από τις Βρυξέλλες χτυπάνε τη ζωή κάθε πολίτη σε όλη τη χώρα. Αυτό λοιπόν σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε έμφαση σε ένα σύγχρονο κοινωνικό κράτος, με ευκαιρίες σε πολλούς και όχι να αντιμετωπίζουμε τους πολίτες με όρους προεκλογικής ανταλλαγής. Είναι σημαντικό το ότι παίρνουν το κάθε ευρώ, εμείς το στηρίξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια. θέλω να σας πω ότι ήταν οι δικές μας κυβερνήσεις οι οποίες έκαναν τις επιλογές της σταθερής ενίσχυσης. Το ΕΚΑΣ που εξαΰλωσε ο κ. Τσίπρας το έκαναν οι δικές μας κυβερνήσεις. Έχει έρθει η ώρα να ξαναφτιάξουμε ένα κοινωνικό κράτος με πρόσβαση στα νοσοκομεία, πρόσβαση στα σχολεία και τα πανεπιστήμια χωρίς οι μπαχαλάκηδες και παρανομία η οποία μπορεί να δημιουργεί άλλου είδους προβλήματα και κυρίως με ευκαιρίες για τους πολλούς. Γιατί ο κ. Τσίπρας έτσι όπως το πηγαίνει, το έχουμε, ξαναπεί εάν οι δημοσκοπήσεις συνεχίζουν να είναι έτσι και για τις εθνικές εκλογές θα δώσει χριστουγεννιάτικο δώρο το Δεκαπενταύγουστο.

Σχετικά με την υπόθεση της άδειας Κουφοντίνα.

Το Δικαστικό Συμβούλιο είναι αρμόδιο να αποφασίσει για το αν θα δώσει άδεια στον κ. Κουφοντίνα. Υπάρχουν φορές που έδωσε υπάρχουν φορές που δεν έδωσε, το γεγονός ότι εισαγγελέας παρεμβαίνει με αυτό τον τρόπο έντεκα το βράδυ της Παρασκευής δημιουργεί ερωτήματα. τα οποία εύλογα μπορεί να απαντηθούν γύρω από το ποιος μπορεί να πήρε τηλέφωνο και να ζήτησε πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Κανείς φαντάζομαι από την κυβέρνηση Δεν θα ήθελε και αυτή την εβδομάδα να συνεχίσει να καίγεται η Αθήνα και να αντιμετωπίζει αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Έντεκα το βράδυ η Δικαιοσύνη έχει δώσει απόφαση για κανέναν άνθρωπο που κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του; Έχει δώσει για κανέναν ο οποίος κινδυνεύει να χάσει την επιχείρησή του; Έδωσε απόφαση έντεκα το βράδυ έτσι ώστε αυτή την εβδομάδα να μην έχουν αυτές τις αντιμετωπίσεις τις οποίες είχαν οι δημόσιες υπηρεσίες και όλοι αυτοί οι οποίοι έγιναν θύματα επιθέσεων από αναρχικούς;…

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.