Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALPHA 98.9 ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΦΙΕΡΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ Η κα ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ Ο
κ. ΘΕΟΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ.

Τί έλεγε ο κ. Θεοχαρόπουλος και τί έκανε, είναι ένα πολιτικό ανέκδοτο. Σε πολλές συνεντεύξεις έβγαινε κι έλεγε ότι αν τον πάρει ο κ. Τσίπρας και του υποσχεθεί να γίνει υπουργός θα πει όχι. ,επίσης, ότι δεν υπάρχει καμία συναλλαγή στο ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών,ότι στο Κίνημα Αλλαγής του τάζαμε πράγματα κι έχει πια φανεί ποιος έταξε και σε ποιον. Ξέραμε ότι υπάρχει ένα πεδίο πολιτικής συναλλαγής το οποίο σήμερα πληρώνεται. Η παράδοση-παραλαβή ανάμεσα στην κα. Κουντουρά και τον κ. Θεοχαρόπουλο είναι η απόλυτη εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία δεκα χρόνια.Αυτός είναι Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάντησε η κα. Κουντουρά και ο κ. Θεοχαρόπουλος στη συσκευασία του ενός. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για κανέναν και για το ποιον ρόλο εξυπηρετούσε. Ο κόσμος δεν θα ξεχάσει για κανέναν τί έλεγε. Είναι μεγαλύτερη η ευθύνη του κ. Τσίπρα ο οποίος εξαγοράζει με αυτόν τον τρόπο ,πέρα και πάνω από οποιοδήποτε αξιακό πολιτικό πλαίσιο,χωρίς να λαμβάνει υπόψην του αυτούς που τον στήριξαν τα προηγούμενα χρόνια και έμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ,βάζοντας προκλητικά πάνω από αυτούς όσους τον έβριζαν. Δεν είμαστε αυτό όσοι ασχολούμαστε με την πολιτκή.Υπάρχει για μας ένας άλλος κόσμος,ένας κόσμος στον οποίο τα λόγια που λέμε τα πιστεύουμε,τα οράματα που έχουμε είναι για τους πολίτες και για να βελτιώσουμε την ζωή των πολιτών και όχι να βολέψουμε σε καρέκλες τα συμφέροντά μας. Θυμόμαστε το σποτάκι του κ. Καμμένου με το thanasis. Μάλλον βρέθηκε τελικά.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΟΖ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Δεν σηκώνουμε οποιαδήποτε αμφισβήτηση γύρω από εθνικά συμφέροντα. Το έχουμε ξεκαθαρίσει επανειλημμένως προς όλους τους διεθνείς παράγοντες που έχουμε συναντήσει. Είναι κάτι το οποίο ξεκαθαρίσαμε στην βουλή δια στόματος Φώφης Γεννηματά σε κάθε συζήτηση η οποία γίνεται και για αυτό το θέμα. Σε αυτά τα θέματα δεν υπάρχουν διαφορές ανάμεσα σε πολιτικά κόμματα,πρέπει να είμαστε όλοι στο ίδιο μετερίζι. Μας έχει ανησυχήσει το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας έκανε μια κουβέντα με τον κ. Ερντογάν για παραπάνω από 2 ώρες χωρίς να ενημερώσει κανέναν γύρω από την ατζέντα αυτή. Στο πρόβλημα που έχει να κάνει με την προκλητικότητα της Τουρκίας,εμείς είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι ότι κανείς δεν μπορεί να παίζει με τα εθνικά μας συμφέροντα τα οποία είναι κατοχυρωμένα σε διεθνείς συμβάσεις.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μ. ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΥΠΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗ ΝΟΥΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ