Σε Συνεντεύξεις

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στην τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ “Εκλογές 2019” και την Εύα Αντωνόπουλου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την μπάλα και σε όλα τα ζητήματα, πολιτικά επικοινωνιακά και οργανωτικά και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι προφανές.

Αν έπρεπε η κα Αχτσιόγλου να παραδεχτεί μετά από μια εβδομάδα ότι θα μπορούσε να γίνει 1η Ιουλίου το debate, για ποιο λόγο τότε πριν από μια εβδομάδα στη συζήτηση η οποία έγινε είπαν ότι πρέπει αυτό να αλλάξει ως ημερομηνία. Θα μπορούσε και τότε ο κ. Τσίπρας να έρθει απευθείας από το αεροδρόμιο, αν αυτό είναι το ζήτημα.

Παρόλα αυτά, θέλω να πω ότι για εμάς ,αυτό το οποίο επικαλέστηκε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες μέρες όταν έγινε η τελική συζήτηση, είναι προφανές ότι είναι προσχηματικό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήθελε εξ αρχής να γίνει debate με τους πολιτικούς αρχηγούς οι οποίοι είναι σήμερα στο κοινοβούλιο, διότι τον ενδιαφέρει να μπει σε μια μονομαχία στο Ελ Πάσο με τη ΝΔ με μοναδικό στόχο να δημιουργήσουν έναν διπολισμό ο οποίος δεν εξυπηρετεί καθόλου τα συμφέροντα των πολιτών. Επομένως, εμείς είναι αυτονόητο ότι όπως είπαμε από την πρώτη στιγμή, αν υπήρχε ζήτημα πρώτης Ιουλίου θα λέγαμε ΝΑΙ. Για εμάς η 1η Ιουλίου είναι μια ημερομηνία που εξ αρχής είχαμε κλεισμένη για να κάνουμε το debate.

Επαναλαμβάνω και το λέω μετά λόγου γνώσεως,αυτά τα οποία κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτά τα οποία λέει η κα Αχτσιόγλου τα λέει προσχηματικά, ποτέ δεν ήθελε να γίνει μια σοβαρή, ειλικρινής, ουσιαστική συζήτηση για το πώς η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει την επόμενη μέρα από τις εθνικές εκλογές.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.