Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALPHA 98.9 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΦΙΕΡΗ

ΑΝ ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΕ ΚΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΟΝ κ. ΤΣΙΠΡΑ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΑ.

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΙΤ : Ο κ. Τσίπρας είναι ο ορισμός της αχόρταγης ελίτ η οποία προκάλεσε ζημιές στον τόπο. Η δική του πολιτική έδωσε άλλοθι στις ελίτ να συνεχίσουν να κυριαρχούν υπό το μανδύα άλλων σχημάτων, είτε επιχειρηματικών είτε μιντιακών είτε πολιτικών. Είναι αυτός ο οποίος με την πολιτική του αντίληψη έχει κάνει τα πάντα ίσωμα, από τις αρχές και τις αξίες της δεξιάς μέχρι το τί πρεσβεύει η δεξιά και η ακροδεξιά στην χώρα μας ιστορικά. Είναι αυτός ο οποίος αντιγράφοντας το προεκλογικό σποτ του ΠΑΣΟΚ το 1993 και για την ακρίβεια, κοπιάροντάς το και με κακό τρόπο κιόλας. Έφτασε σε σημείο να βάλει μέχρι και τον Ι. Μεταξά στο σποτάκι του. Τι να πούμε λοιπόν για ελίτ; Ο κ. Τσίπρας είναι αποκλεισμένος ανάμεσα στις κλούβες που τον περιφρουρούν και όπου βγαίνει εκτός στέλνει κόσμο με πούλμαν για να γεμίσουν τον χώρο.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ μέχρι και το 2009, που ψήφισαν τον κ. Τσίπρα είτε το 2012 είτε το 2015 έχουν αντιληφθεί τι σημαίνει Αλέξης Τσίπρας. Και όσοι από αυτούς παρέμειναν στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύοντας σε αυτήν την αντιδεξιά ρητορική την οποία προσπάθησε να βγάλει ή την αντιμητσοτακική ρητορική ,αντιλαμβάνονται σήμερα όταν κατεβάζει υποψήφια την κα. Κουντουρά η οποία είναι και πρώτη στις δημοσκοπήσεις ανάμεσα στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, όταν κατεβάζει σήμερα μαζί του τον κ. Παπαχριστόπουλο ή τον κ. Κόκκαλη στην Λάρισα. Καταλαβαίνει κι ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ ο οποίος είχε αντιδεξιά χαρακτηριστικά ,ότι πια ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί να πει ούτε αυτό το αφήγημα. Οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ έκαναν πολιτικές επιλογές με οικονομικά κίνητρα και οικονομικές δυνατότητες που ήταν μόνιμες και όχι παροδικές. Διότι αν ξαναβγούν φωτογραφίες σε κότερο με τον κ. Τσίπρα, βλέπω να δίνει επίδομα Χριστουγέννων αυγουστιάτικα. Οι ψηφοφόροι και ειδικά οι συνταξιούχοι οι οποίοι έχουν και μια εμπειρία ζωής αντιλαμβάνονται ότι ούτε το Πάσχα δόθηκε το συγκεκριμένο επίδομα, ούτε Χριστούγεννα είναι για να το δώσουν. Είναι ένα επίδομα Ευρωεκλογών. Αν θεωρεί ο κ. Τσίπρας ότι μπορεί να εξαγοράσει τις ψήφους των συνταξιούχων με αυτό το επίδομα, ας βγει να το πει για να δούμε πώς θα κριθεί από αυτούς.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ : Η Φώφη Γεννηματά ήταν η μόνη πολιτική αρχηγός η οποία και στην πρώτη ομιλία της και στην δεύτερη ομιλία της την Παρασκευή αναφέρθηκε στα ζητήματα της προκλητικότητας της Τουρκίας. Και αυτό διότι δεν υπάρχει έδαφος για μικροκομματικές στρατηγικές. Οφείλουμε πολύ γρήγορα να αντιληφθούμε ότι η Τουρκία βγάζει μια επιθετικότητα η οποία δεν μπορεί να είναι μόνο στα όρια της επικοινωνιακής στρατηγικής. Βλέπουμε ότι ακόμα και οι ΗΠΑ και η ΕΕ θα πάρουν μέτρα εναντίον της όλο το επόμενο διάστημα κι εμείς εδώ έχουμε τον κ. Τσίπρα να μη μας έχει ενημερώσει ακόμα για το τι είπαν στην τρίωρη συνάντησή τους με τον κ. Ερντογάν και τον κ. Μητσοτάκη να μην ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα. Η δική μας παράταξη είναι μια παράταξη πάντοτε πατριωτική και προοδευτική κι αυτό είναι κάτι που είμαστε αποφασισμένοι να το διασφαλίσουμε.

ΨΗΦΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Δεν δίνουμε πιθανότητα να αφήσει την καρέκλα του ο κ. Τσίπρας πριν το Σεπτέμβριο-Οκτώβριο. Το ξέρουν αυτό τα στελέχη του που υπομένουν τα πάντα, την υπουργοποίηση των ανθρώπων που τους έβριζαν, τις αλλαγές σε στρατηγικές επιλογές, ακόμα και μια συμπεριφορά που είναι απέναντί τους πολύ πιο άσχημη σε σχέση με αυτούς τους ανθρώπους που έχουν προκαλέσει ζημιά στον ΣΥΡΙΖΑ τα τελευταία χρόνια όπως είναι ο κ. Πολάκης. Σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες θα ψηφίσουν σε 15 μέρες για την Ευρώπη και είναι κρίμα το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας με τον κ. Μητσοτάκη έχουν επιλέξει να δώσουν χαρακτηριστικά, εσωτερικά και μόνο. Η συντριπτική πλειοψηφία των αποφάσεων που λαμβάνονται στην Ευρώπη είναι αποφάσεις που έχουν να κάνουν άμεσα με την οικονομική ζωή της χώρας μας. Χρειάζεται αλλαγή, ψήφος στους Ευρωπαίους σοσιαλιστές, ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΙΤ