Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ OPEN BEYOND &

ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7:00» ΜΕ ΤΟΥΣ

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ &

ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ

Ο κ. Κουφοντίνας είναι ένας ισοβίτης, ο οποίος δεν μετάνιωσε ποτέ για όσα διέπραξε.

Ο κ. Κουφοντίνας είναι ένας ισοβίτης, ο οποίος δεν μετάνιωσε ποτέ για όσα διέπραξε. Και τώρα ακούμε για λιγότερο και περισσότερο αθώα θύματα. Θεωρώ απαράδεκτη τη δήλωση που έκανε ο κ. Μπαλαούρας και πρέπει να την πάρει πίσω.

Όπως το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε παλιότερα να δώσει άδεια στον κ. Κουφοντίνα έτσι τώρα το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε να μην δώσει άδεια. Γιατί μάλλον έκριναν και οι δικαστές ότι ο κ. Κουφοντίνας την προηγούμενη φορά προκάλεσε περνώντας από τα μέρη στα οποία δολοφόνησε ανθρώπους, προκάλεσε το κοινό αίσθημα. Ο κ. Μπαλαούρας έχει μία άλλη ανάλυση για τον κ. Κουφοντίνα και λέει ότι θα ότι θα έπρεπε να κυκλοφορεί ελεύθερος έξω. Κρίνεται για αυτήν την άποψή του. Εμείς ξέρουμε καλά τι νόμους έχουμε ψηφίσει και για ποιους πρέπει να εφαρμόζεται.

Για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

Υπάρχουν συνταγματικά, προοδευτικά δικαιώματα και τέτοιο είναι η ασφάλεια που πρέπει να αφορά κάθε πολίτη. Το ότι ο καθένας πρέπει να περπατάει στο δρόμο άνετα είναι κάτι που αφορά και την ελευθερία και την ισότητα στην καθημερινότητά του. Αν αυτό δεν το πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύει ότι τα Εξάρχεια είναι Μονμάρτρη και ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας και σε άλλες περιοχές κρίνεται από τους πολίτες και κρύβει την πραγματικότητα.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΠΑΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΤΥΡΟ ΣΤΟ ΨΩΜΙ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΟΧΗΣ ΣΤΗ ΒΙΑ