Σε Συνεντεύξεις

Σημεία τοποθέτησης του Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλου Χρηστίδη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα.

Όσα είπε ο κ. Μπαλάφας δείχνουν την αλαζονεία και τη νοοτροπία του ΣΥΡΙΖΑ. Την έχουμε δει σε πολλές και διαφορετικές εκφάνσεις, των βουλευτών και των υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτό μαζί με τις πολιτικές επιλογές που ακολούθησαν τα τελευταία 4 χρόνια τον οδήγησε στην ήττα και θα τον οδηγήσει ακόμα πιο κάτω στις εθνικές εκλογές. Ακόμα και τώρα, την τελευταία στιγμή, χρησιμοποιούνται τροπολογίες για να διορίσουν ημετέρους, κάτι που είναι απαράδεκτο. Εμείς θα στηρίξουμε μόνο την κατάργηση της μείωσης του αφορολογήτου, θα τη στηρίξουμε γιατί είναι δική μας πρόταση και την έχουμε καταθέσει ήδη από το Φλεβάρη του 2019. Ο ΣΥΡΙΖΑ με τις πολιτικές, τη νοοτροπία και την αντίληψη του έχει οδηγηθεί στην απαξίωση. Δεν μπορεί σήμερα να εκφράσει τίποτα το προοδευτικό, το κεντροαριστερό, το σοσιαλδημοκρατικό. Για όλους αυτούς τους λόγους ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να κάνει αντιπολίτευση στη Νέα Δημοκρατία.

Έχουμε λοιπόν μία μεγάλη πρόκληση, την επαναπροσέγγιση των χιλιάδων ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια πίστεψαν την αριστερά του κ. Τσίπρα και διαψεύστηκαν. Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα σελίδα. Απευθύνουμε κάλεσμα προς όλους τους πολίτες να έρθουν μαζί μας και ειδικά τη νέα γενιά, να συνδιαμορφώσουμε στο Κίνημα Αλλαγής μία διαφορετική πρόταση η οποία θα έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Που θα δίνει ευκαιρίες στους νέους, θα μειώνει τη φορολογία, να μειώνει τις ασφαλιστικές εισφορές, θα δίνει συντάξεις αξιοπρέπειας.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο κ. ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ