Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό Konta και στην εκπομπή «Kontra News» με τη δημοσιογράφο Αναστασία Γιάμαλη

• Οι Έλληνες παρακολουθούν μια κυβέρνηση διευθετήσεων και όχι μεταρρυθμίσεων.

Είναι προφανές πως μετά τις δηλώσεις του κ. Πέτσα, η ευθύνη για το μπάχαλο στο ελληνικο ποδόσφαιρο δεν είναι του αρμόδιου υφυπουργού αλλά συνολικά της Κυβερνησης ΝΔ.

Είναι μια κυβέρνηση που επέλεξε να ακολουθήσει έναν δρόμο που δεν έχει καμία σχέσης με κανονικότητες, με επιτελικό κράτος, με οσα έλεγε ο κ. Μητσοτάκης πριν 2 χρόνια δεν εκβιάζεται ο ίδιος και η ΝΔ.

• Γιατί η κυβέρνηση δεν αλλάζει νόμους με τον ίδιο τροπο, ώστε, να γλιτώνει τους πολίτες από το να τους παίρνουν τα σπίτια οι τράπεζες,να αντιμετωπίζουν τα χρέη τους,τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα,τις μειώσεις στο εισόδημα τους;

• Αν κάποιοι μιλούν για διχασμό Και αυτό αναγκάζει την κυβέρνηση να αλλάξει τους νόμους, τοτε ανοίγει τον ασκό του αιολου. Που ειναι η αξιοκρατία;η αριστεία;η διαφανεια; Οι ενιαίοι κανόνες λειτουργίας; Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους; Εμείς περιμένουμε η δικαιοσύνη να κανει τη δουλειά της και να κρίνει ποιος ειναι ένοχος η αθώος.

• η ΝΔ Κάνει λάθος. φέρνει μια αλλαγή στο νόμο εκ των υστέρων, με έναν τρόπο ο οποίος δημιουργεί μια πολύ κακή εικόνα για το πως πορεύεται συνολικά, δημιουργωντας ταυτόχρονα, αλγεινές εντυπώσεις σε όσους ασχολούνται με τον ελληνικό αθλητισμό και διχαζοντας τους φιλάθλους των ελληνικών ομάδων.

• Νομοθετεί “στο γόνατο”,χωρίς να αφήνει το ελληνικό ποδόσφαιρο ελεύθερο να προχωρήσει έτσι όπως προβλέπει το αυτοδιοίκητο. Τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που παρακολουθούμε, με ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο ξεκινά και τελειώνει μέσα στο γήπεδο. Δε γίνεται να αλλάζουν οι νόμοι μέσα σε 24 ώρες με αυτόν τον τρόπο.

Καταγγέλλουμε , δεν νομιμοποιούμε και απέχουμε από την σχετική διαδικασία ψήφισης της τροπολογίας 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.