Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στο Ρ/Σ Θέμα 104,6 με τον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη

Το Κλίμα αισιοδοξίας και η μεγάλη προσέλευση κόσμου στις συγκεντρώσεις μας είναι η καλυτερη απάντηση στις μεθοδεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ να χτυπήσει το Κίνημα.

Πήγαν πάρα πολύ καλά οι συγκεντρώσεις μας και στην Καρδίτσα είχε πάρα πολύ κόσμο και στο Βόλο ήταν εντυπωσιακό και πρέπει να σας πω ότι και ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής  Μανώλης Χριστοδουλάκης και εγώ χθες είχαμε εκδηλώσεις σε Κοζάνη και Ιωάννινα, οι οποίες είχαν εκατοντάδες κόσμο και ένα διαφορετικό κλίμα, ένα  κλίμα αισιοδοξίας για να αλλάξουμε σελίδα επιτέλους. Γιατί όλα αυτά τα οποία συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό έχουν ενεργοποιήσει αντανακλαστικά σε όλους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες του τόπου.

Η καθαρή θέση στη συμφωνία των Πρεσπών το όχι το οποίο και συμβολικά έχει να κάνει με τη διαγραφή του Θανάση Θεοχαρόπουλου, αλλά και το ότι  ο κόσμος κατάλαβε πως η Φώφη Γεννηματά δεν παίζει με τις θέσεις και τις ιδέες της μας ενισχύει έχει ενισχύσει. Όπως και όλη αυτή η απαράδεκτη προσπάθεια την οποία έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με μεθοδεύσεις να χτυπήσει την παράταξή μας, παρουσιάζοντας μία σειρά ανθρώπων οι οποίοι δεν έχουν περάσει ούτε έξω από τη Χαριλάου Τρικούπη ως δήθεν αποχωρήσεις, οι οποίες θα γίνουν προσχωρήσεις με ένα σχέδιο δορυφόρων. Αυτό ξέρετε χτυπάει το φιλότιμο όλων των ανθρώπων οι οποίοι πίστεψαν και όλων όσων αντιλαμβάνονται, με τη συμμετοχή τους στην παράταξη πριν από δύο χρόνια στην εσωτερική διαδικασία που κάναμε, ότι χρειάζεται ένας άλλος πόλος στην χώρα. Και αυτό ξέρετε ερχόμαστε να το εκφράσουμε εμείς και με τις προτάσεις μας, αλλά και με όρους  αδιαμεσολάβητης επαφής με τους πολίτες .

Είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν αηδία όταν βλέπουν όλα αυτά που συμβαίνουν

Οι πολίτες είναι πεισμένοι πως η συμφωνία των Πρεσπών είναι προβληματική και ανοίγει μία σειρά θεμάτων και θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον. Κυρίως όμως είναι πεισμένοι ότι ο κ Τσίπρας δεν το έκανε για το εθνικό συμφέρον, αλλά για να χτυπήσει στο εσωτερικό το Κίνημα Αλλαγής και τα υπόλοιπα κόμματα. Και αυτό είναι κάτι το οποίο με τις μεταγραφές βουλευτών από το Ποτάμι και από τους Ανεξάρτητους Έλληνες έχει επιβεβαιωθεί. Είναι πολλοί αυτοί που νιώθουν αηδία όταν βλέπουν όλα αυτά. Μεταξύ αυτών και πολλοί από αυτούς που ψήφισαν τον κ. Τσίπρα και τον Γενάρη και το Σεπτέμβρη του 2015 και τον ψήφισαν γιατί πίστεψαν ότι μπορεί να υπάρχει άλλη προοδευτική πρόταση. Λοιπόν όταν βλέπουν την κα. Κουντουρά τον κ. Κουίκ και τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο οποίος παραιτείται Δευτέρα Τετάρτη  Παρασκευή , Τρίτη Πέμπτη Σάββατο το παίρνει πίσω, να  πηγαίνουν στο ΣΥΡΙΖΑ και να είναι υποψήφιοι εκεί σε λίγους μήνες, καταλαβαίνετε ότι πείθονται  αντιλαμβάνονται πως δεν  έχει καμία σχέση όλο αυτό  με μια προοδευτική  παράταξη, είναι ότι χειρότερο υπάρχει.

Για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Θα εκλεγούν οι σύνεδροι στις τρεις  Μαρτίου, έχει ανοίξει η διαδικασία εγγραφής νέων μελών  και ανανέωσης των παλαιότερων και θα είναι για μία εβδομάδα ακόμα ανοιχτό. Από τη βάση όλοι συμμετέχουν όλοι είναι υποψήφιοι και θέλουμε να φτιάξουμε μία παράταξη η οποία θα έχει καθαρή τη φωνή των πολιτών για να διασφαλίσει τα δικά τους συμφέροντα με τρόπο που έκανε και το ΠΑΣΟΚ τις προηγούμενες δεκαετίες παρά τις παραλείψεις του.

Ο κόσμος αντιλαμβάνεται ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του

Το Κίνημα Αλλαγής στέκεται σοβαρά δίπλα στα συμφέροντα των πολιτών είτε αυτό έχει να κάνει με τα κόκκινα δάνεια, την ώρα που ο κ. Δραγασάκης με τον κ. Τσακαλώτο τσακώνονται πάνω στις καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών, είτε έχει να κάνει με μία σειρά ζητημάτων με την Τουρκία και με την Αλβανία.

 Ο κόσμος βλέπει τα πράγματα που εξελίσσονται γύρω του και αντιλαμβάνεται ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι και έρχονται κοντά μας άνθρωποι οι οποίοι ήταν  αποστασιοποιημένοι πολλά χρόνια, Και στο Βόλο και στην Καρδίτσα, εμείς είδαμε και αρκετούς νέους ανθρώπους οι οποίοι έρχονται και σου λένε να κάνουμε επιτέλους κάτι για να μπορέσουμε να δουλέψουμε εδώ στην πατρίδα μας γιατί  αυτή είναι η επιλογή μας. Δεν αντέχουν όμως άλλο αυτοί οι άνθρωποι να έχουν 75% φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΙΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΛΟΥΜΠΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ