Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ALPHA 989 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟY ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟY ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΛΦΙΕΡΗ

Θα είμαστε δίπλα στον κόσμο της εργασίας, τη νέα γενιά, σε κάθε γειτονιά

Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι καθαρό και έρχεται να αποκαταστήσει μία σειρά δεδομένων που πρέπει να τα λάβουμε σοβαρά υπόψη μας για τις εθνικές εκλογές σε 30 μέρες από σήμερα. Μετά από 4,5 χρόνια διακυβέρνησης από τον κ. Τσίπρα και τον κ. Καμμένο ο ΣΥΡΙΖΑ και η ηγεσία του κατάφεραν να βάψουν μπλε το χάρτη με τρόπο που δεν έχει προηγούμενο. Αυτό είναι κάτι που δεν κάνει κανένα από τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας χαρούμενο και ικανοποιημένο. Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι, το ματς έχει κριθεί υπάρχει μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο ΣΥΡΙΖΑ και στη Νέα Δημοκρατία όσο και αν επιχειρήσουν, όπως επιχείρησαν, να στήσουν ψευτοδημοσκοπήσεις οι οποίες θα δείχνουν ότι υπάρχει εκκρεμότητα. Το Κίνημα Αλλαγής σε αντίθεση με αυτά που έλεγαν διάφοροι υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ, αυτοί που εισηγήθηκαν και τη στρατηγική στον κ. Τσίπρα και τον οδήγησαν εκεί που τον οδήγησαν, έχει αυξήσει τα ποσοστά του έχει φτάσει στο 7,7% αποτελώντας την τρίτη δύναμη στη χώρα. Αυτό είναι η βάση εκκίνησης για τις εθνικές εκλογές που έχουμε μπροστά μας.

Το εκλογικό σώμα θα επιλέξει ποιος θα είναι απέναντι στη συντήρηση των τελευταίων ετών, και στη Νέα Δημοκρατία αλλά και στον κ. Τσίπρα. Η δική μας πρόταση, η πρόταση που κατέθεσε η Φώφη Γεννηματά είναι ξεκάθαρη. Ξέρουμε με ποιους θέλουμε να πάμε, ξέρουμε πως να τους ενισχύσουμε, πως να τους στηρίξουμε. Και για αυτό ακριβώς όλο το επόμενο διάστημα η Φώφη Γεννηματά θα είναι δίπλα στον κόσμο της εργασίας, τη νέα γενιά, σε κάθε γειτονιά.

Καλούμε όλους αυτούς τους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί και να πληγώθηκαν από δικές μας συμπεριφορές και πολιτικές να επιστρέψουν διότι μας ξέρουν πλέον όλους πολύ καλά. Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι στα ψηφοδέλτια του Κινήματος Αλλαγής και έχουμε προσπαθήσει πολύ, με την καλή πρόθεση της Φώφης Γεννηματά, να τους αναδείξουμε για να τους μάθουν και οι πολίτες. Στην ανακοίνωση των ψηφοδελτίων την επόμενη Τετάρτη θα υπάρξουν πάρα πολλοί νέοι άνθρωποι οι οποίοι θα πρωταγωνιστήσουν στις εθνικές εκλογές που έρχονται στις τοπικές τους κοινωνίες. Είναι πολύ σημαντικό οι πολίτες να μας κρίνουν όλους. Να κρίνουν αυτούς που ήρθαν λέγοντας ότι εμείς έχουμε το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς. Αυτούς που μόλις τους έπιασαν να βάζουν συγγενείς τους στη Βουλή χρησιμοποιώντας «διασυνδέσεις», τους ακούσαμε να ζητάνε συγνώμη όχι από τα νέα παιδιά τα οποία προσβάλλουν, όχι από τους γονείς που έχουν την αγωνία τους για αυτά τα νέα παιδιά, αλλά από το κόμμα τους. Αυτή δεν είναι μια συμπεριφορά που μπορεί να εκτιμηθεί από τους Έλληνες πολίτες. Τα πράγματα στη ζωή δεν έχουν να κάνουν μόνο με το νόμιμο έχουν να κάνουν και με το ηθικό.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ