Σε Δηλώσεις

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κατά τη συνάντηση του με το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ.

Κλιμάκιο του Κινήματος Αλλαγής με επικεφαλής τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη και παρουσία των κ.κ. Παναγιώτη Τσαραμπουλίδη Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, Νίκου Κριθαρίδη Συντονιστή Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Θεσσαλονίκης, Αχιλλέα Μεταλούλη Υπεύθυνο Επικοινωνίας Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Θεσσαλονίκης και των υποψηφίων Βουλευτών κ.κ. Κούλας Γιαννακίδου, Κυριάκου Κυριάκου και Θεοδώρας Σαμαρά, επισκέφτηκε το Συνδικάτο Εργαζομένων του ΟΑΣΘ και συνομίλησε με τον Πρόεδρο του Συνδικάτου, Δημήτρη Τσερμενίδη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη συνέχεια ο κ. Χρηστίδης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ταλαιπωρία των πολιτών της Θεσσαλονίκης είναι εμφανής σε κάθε σημείο της περιφερειακής ενότητας. Οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και της Διοίκησης του ΟΑΣΘ για αυτήν την ταλαιπωρία είναι τεράστιες. Είναι δέσμευση μας ο δημόσιος χαρακτήρας των συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους φορείς της πόλης με στόχο τις ποιοτικές υπηρεσίες για τον πολίτη.»

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΟ 13%ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΗ