Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN BEYOND

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ»

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟYΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ

Δεν γίνεται αυτοί οι οποίοι ούρλιαζαν τα προηγούμενα χρόνια εναντίον των ευρωπαίων σοσιαλιστών να μας κάνουν μαθήματα τώρα για το πώς πρέπει να είναι οι προοδευτικές συμμαχίες, δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας ο οποίος η νομιμοποίησε εδώ τον κύριο Καμμένο και τον έκανε συγκυβερνήτη τέσσερα χρόνια να κάνει μαθήματα στους ευρωπαίοι σοσιαλιστές με το σπουδαίο έργο και την παρουσία, δεν μπορεί ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος έχει την κυρία Μεγαλοοικονόμου να τσακώνεται με την κυρία Λοίζου να κάνει μαθήματα στο Κίνημα Αλλαγής και στο ΠΑΣΟΚ με την παρακαταθήκη την οποία έχει ιστορικά αλλά κυρίως με το γεγονός ότι σήμερα είναι το μοναδικό κόμμα στην Ελλάδα το οποίο εκφράζει τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές και έχει και σαφές πολιτικό πλαίσιο αυτά πρέπει να τα πει στο εσωτερικό του κόμματός που έχει πολλές και διαφορετικές απόψεις γύρω από όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει καμία σχέση με την Προοδευτική παράταξη ούτε ως πρωθυπουργός ο οποίος έχει συγκεκριμένα αποτελέσματα στη φτωχοποίηση των συμπολιτών μας.

Έχει συμβεί και στο παρελθόν οι εκπρόσωποι άλλων πολιτικών ομάδων όπως της ευρωπαϊκής Αριστεράς ως Πρωθυπουργοί να καλούνται για να συζητούν με τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές αυτό γίνεται και με τον κύριο Τσίπρα η χθεσινή παρουσία του εκεί ήταν η τελευταία παρουσία μέχρι τις Ευρωπαϊκές εκλογές ο κ. Τσίπρας έχει μία σειρά απαντήσεων να δώσει γύρω από το πώς θα πάει σε Ευρωπαϊκές εκλογές και το πόσο αριστερή είναι αυτοί τους οποίους έχει συμπεριλάβει στο ευρωψηφοδέλτιο του, δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει με την αριστερά η κυρία Κουντουρά, τι ιστορία έχει στην αριστερά η κυρία Κουντουρά, τι ανάγκη έχει ένα αριστερό κόμμα να κάνει αυτά τα οποία κάνει στην ελληνική βουλή για τον κύριο Δανέλλη και την κυρία Κουντουρά όλα αυτά οι πολίτες τα βλέπουν τα κρίνουν και αντιλαμβάνονται τι πρέπει να κάνουν στις κάλπες οι οποίες έρχονται.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΑ ΤΟΥ κ. ΠΟΛΑΚΗ ΔΕΝ ΛΥΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ: Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “MONOPOLY” κ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ