Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7»

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ

Ο κ. Πολάκης είναι ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα, είναι το ίδιο και το αυτό

Η κυβέρνηση αυτή κυβερνά με ψήφους της κυρίας Κουντουρά, του κ. Κουίκ, του κ. Παπαχριστόπουλου και σειρά ακόμα δεξιότατων βουλευτών που ήταν στην ΝΔ και στους ΑΝΕΛ εδώ και πολλά χρόνια. Η κ. Ξενογιαννακοπούλου και το κόμμα που εκπροσωπεί θέλει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον κ. Παυλόπουλο, ο οποίος ήταν μέλος μιας συγκεκριμένης κυβέρνησης από το 2004 μέχρι το 2009 που έστειλε τη χώρα στα βράχια. Έλυσαν στον ΣΥΡΙΖΑ το ερώτημα αν η κρίση έφερε το μνημόνιο ή το μνημόνιο έφερε την κρίση;

Ακούμε για προοδευτικές πολιτικές. Έχουν πεθάνει 100 άνθρωποι στο Μάτι, 60 άνθρωποι από τον ιό της γρίπης και αυτοί λένε ότι είναι πετυχημένοι υπουργοί. Δεν έχει φύγει ούτε ένας από την θέση του και θα μας κάνουν μαθήματα προοδευτισμού; Εμείς κλείσαμε τον κύκλο της συγκυβέρνησης με την ΝΔ το 2015 με την εντολή του ελληνικού λαού. Και από τότε αυτόνομα και αυτοδύναμα έχουμε διαμορφώσει έναν νέο πόλο. Όσο και αν θέλει ο κ. Τσίπρας με υπολείμματα και μεταγραφές της τελευταίας στιγμής να αλλάξει την στρατηγική του εικόνα, δεν μπορεί να το πετύχει, διότι το συνονθύλευμα που πιάνει από ψεκασμένους αντιμνημονιακούς Συριζαίους, μέχρι ανθρώπους που πριν από 15 μέρες έλεγαν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι κακή και δεν πρέπει να περάσει και το όνομά μας είναι η ψυχή μας, δεν μπορεί να βγάλει την χώρα από την κρίση.

Όποιος θεωρεί ότι οι πολίτες είναι πρόβατα που είναι στο τσεπάκι κάποιου και οι οποίοι θα πηγαίνουν επειδή κάνει μεταγραφές ο κ. Τσίπρας με υπουργιλίκια και δουλίτσες, να ξέρει πως δεν είναι έτσι. Είναι άλλο πράγμα αυτοί που πριν 5-6 χρόνια έκαναν μια επιλογή και την έντυσαν κάπως και άλλο αυτοί που πριν 15 μέρες έλεγαν το Α και τώρα το Β, για λόγους πολιτικής καριέρας. Είναι προφανές ότι υπάρχει πολιτική συναλλαγή.

Πρέπει να δούμε τι γίνεται με τις ηχογραφήσεις, τι έχει κάνει ο κ. Πολάκης. Ο κ. Πολάκης είναι ταυτισμένος με τον κ. Τσίπρα, είναι το ίδιο και το αυτό.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

paulos-xristidis