Σε Ανακοινώσεις

Αντιπροσωπεία του Κινήματος Αλλαγής αποτελούμενη από το Γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου, και τον Εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης δήλωσε:

«Είμαστε και φέτος εδώ, στην επέτειο της ηρωικής εξέγερση του ’73, με σεβασμό φυσικά, στις πολύ ιδιαίτερες συνθήκες που επιβάλλει η πανδημία. Είμαστε εδώ για να τιμήσουμε τη μνήμη των αγωνιστών του Πολυτεχνείου και τους διαχρονικούς αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία, δικαιοσύνη.

Ειδικά φέτος, οφείλουμε όλοι μαζί να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενότητας, απέναντι στον αυταρχισμό και την πόλωση που τροφοδοτούν νέους διχασμούς. Γιατί τη μάχη απέναντι στην ανασφάλεια και το φόβο που δημιουργεί η απειλή της ανθρώπινης ζωής, μόνο ενωμένοι μπορούμε να την κερδίσουμε.

Στους αγώνες για τη θωράκιση της Δημοκρατίας, την Ενότητα, την Εθνική Συμφιλίωση και την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας, το ΠΑΣΟΚ και το Κίνημα Αλλαγής ήταν, είναι και θα είναι πάντα στην πρώτη γραμμή».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Προσχηματικό το εκ των υστέρων "κάλεσμα" ΜητσοτάκηΦώφη Γεννηματά: «Χρειάζεται ένα στοχευμένο και αποτελεσματικό πρόγραμμα επιβίωσης της Μικρομεσαίας Επιχείρησης»