Σε Δηλώσεις

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου Κινήματος Αλλαγής

Απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το πρόγραμμα που ανακοίνωσε ο κ. Μητσοτάκης στη Σαντορίνη, ο Εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης δήλωσε: 

«Ο ρόλος μας είναι να αναδεικνύουμε τα σωστά και να στιγματίζουμε τα λάθη. Προφανώς το ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης είναι γνωστό σε όλο τον πλανήτη. Επομένως η επικοινωνία είναι μία κίνηση που έχει την ουσία της. Το βασικό, όμως, είναι ότι τουρισμός δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή, ούτε στη Σαντορίνη, ούτε στη Ρόδο, όπου βρισκόμαστε με τη Φώφη Γεννηματά για να συζητήσουμε με τους φορείς του τουρισμού τα προβλήματα που έχει ο τουρισμός μετά την υγειονομική κρίση. Χρειάζονται άμεσα μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων. Εάν δεν υπάρξει οικονομική στήριξη κανείς δεν μπορεί να ανταπεξέλθει είτε στην ανάγκη των υγειονομικών πρωτοκόλλων είτε στον τρόπο με τον οποίο θα επαναπροσληφθούν όλοι οι εργαζόμενοι για να υπάρξει η στήριξη του καλύτερου προϊόντος που έχει η χώρα μαζί με την ιστορία και τον πολιτισμό της, που είναι ο τουρισμός».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Στεκόμαστε με πράξεις στο πλάι επιχειρήσεων και εργαζομένων στον τουρισμό»Χαρά Κεφαλίδου: «Το προσωπικό ταξίδι των παιδιών μας σήμερα μόλις ξεκίνησε. Καλή επιτυχία!»