Σε Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ» με τους δημοσιογράφους Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο:

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τίτλους χωρίς να έχει περιεχόμενο. Χρησιμοποιεί πολιτικές επιλογές ως επικεφαλίδες, χωρίς να έχει βάθος στις προτάσεις

Ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τίτλους χωρίς να έχει περιεχόμενο. Χρησιμοποιεί πολιτικές επιλογές ως επικεφαλίδες, χωρίς να έχει βάθος στις προτάσεις που καταθέτει. Αυτό το ζήσαμε και στη περίοδο της κυβερνητικής του πορείας και στο γεγονός,  ότι  έπρεπε να περάσουν 60 μέρες πανδημίας, για καταθέσει ένα πρόγραμμα που αφορά και την υγεία και την οικονομία. 

Το σημαντικό σήμερα είναι το εξής, έχουμε ένα βήμα για μια κρίσιμη αρχή για επίλυση πολλών ζητημάτων στην ευρωπαϊκή ‘Ένωση. Η συμφωνία Μέρκελ – Μακρόν, είναι σε μια κατεύθυνση η οποία θυμίζει το ευρωομόλογο, που αν θυμάστε οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ  και ο Γιώργος Παπανδρέου το 2010, το είχαν βάλει στο τραπέζι. Επέμενε πολύ και η Φώφη Γεννηματά στους ευρωπαίους σοσιαλιστές το τελευταίο χρονικό διάστημα, και όπως φαίνεται όλες οι ευρωπαϊκές ομάδες στο Ευρωκοινοβούλιο, συμφωνούν στην κατεύθυνση του ευρωομολόγου. 
Είναι προφανές ότι αυτό θα βοηθήσει την πραγματική οικονομία να πάρει μπροστά, ξεπερνώντας μια κρίση σαν αυτή του Κορωνοϊού, η οποία δεν στάθηκε σε σύνορα αλλά αφορά όλο τον πλανήτη. 

Ο κ. Μητσοτάκης  έχει καθυστερήσει πολύ να ανακοινώσει τα μέτρα για την εστίαση και τον Τουρισμό

Ο κ. Μητσοτάκης  έχει καθυστερήσει πολύ να ανακοινώσει τα μέτρα για την εστίαση και τον Τουρισμό. Υπάρχουν χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που έχουν τεράστια ζητήματα ως προς την ρευστότητα. Όλα αυτά χρειάζονται απαντήσεις,  σοβαρότητα και σχέδιο που μέχρι στιγμής δεν τα έχουμε δει από την κυβέρνηση

Η αυτόνομη πορεία του Κινήματος είναι ομόφωνη απόφαση συνεδρίου

Το έχουμε συζητήσει πολλές φορές το θέμα των μετώπων, είναι τελειωμένο. 

Τα ίδια μας έλεγαν και επί ΣΥΡΙΖΑ για τη ΝΔ. Έχουμε αποφάσεις Συνεδρίου που λένε για την αυτόνομη πορεία μας, ας μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια. 

Για την Γενοκτονία των Ποντίων: 

Επιβάλλεται τα πολιτικά κόμματα, παρά τις επιμέρους διαφωνίες τους, να συμφωνήσουν στην δημιουργία ειδικής διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, που μελετά και αναδεικνύει διεθνώς το αίτημα αναγνώρισης της Γενοκτονίας των Ποντίων και καταδικάζει όσα έκανε η Τουρκία.   

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παύλος Χρηστίδης: «Να διεκδικήσουμε όλοι μαζί τη διεθνή αναγνώριση της Ποντιακής Γενοκτονίας»Νάντια Γιαννακοπούλου: «Επιλογή μας η αυτόνομη πορεία και το δυνάμωμα του Κινήματος Αλλαγής»