Σε Συνεντεύξεις

Συνέντευξη Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» και τους δημοσιογράφους Στέλλα Γκαντώνα και Ντίνο Σιωμόπουλο.


ΙΑΝΟΣ: 
Να δει το κράτος μετά από όλο αυτό πως θα αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν υποστεί οι συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη άμεσα.


Το σημαντικό είναι να τελειώσουμε με το φυσικό φαινόμενο που αντιμετωπίζουμε, χωρίς άλλες απώλειες ζωών, και να βρεθούν καλά οι άνθρωποι που ψάχνουμε.
Να δει το κράτος μετά από όλο αυτό πως θα αποκαταστήσει τις ζημιές που έχουν υποστεί οι συμπατριώτες μας που το έχουν ανάγκη άμεσα. Αυτό αφορά και την οικονομία και την ζωή τους.


Πρέπει να δούμε από δω και μπρος πως βάζουμε στη ζωή μας την κλιματική κρίση. Πώς λαμβάνουμε μέτρα για να προστατεύσουμε το περιβάλλον γιατί έτσι προστατεύουμε και τις ζωές των ανθρώπων.

ΠΑΝΔΗΜΙΑ: δεν γίνεται να είναι επικίνδυνο να μαζεύονται 9 άνθρωποι σε μια πλατεία και όχι τα 25 παιδιά σε μια τάξη


Ότι χτίσαμε στην πρώτη φάση της πανδημίας το έχει γκρεμίσει η κυβέρνηση με τις πολιτικές αποφάσεις που πήρε σε κρίσιμα ζητήματα, Ακόμη και χθες είδαμε υπουργούς, όπως ο κ. Κουμουτσάκος, να συμπεριφέρονται χωρίς καμία αίσθηση ευθύνης προς τους πολίτες. Ακούμε τις αποφάσεις της πολιτικής προστασίας αλλά δεν καταλαβαίνουμε πώςγίνεται να είναι επικίνδυνο να μαζεύονται 9 άνθρωποι σε μια πλατεία και οχι τα 25 παιδιά σε μια τάξη. Οφείλει λοιπόν η κυβέρνηση να αντιληφθεί ότι χρειάζονται ουσιαστικά μέτρα πρόληψης, διεύρυνση δρομολογίων ΜΜΜ, περισσότερα τεστ, λιγότεροι μαθητές ανα τάξη, ενίσχυση του ΕΣΥ τώρα, πριν να είναι αργά.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παύλος Χρηστίδης: «Αποδεικνύεται πως για τη Ν.Δ. το όχι στην συμφωνία των Πρεσπών ήταν απλά όχημα εξουσίας»Μανώλης Χριστοδουλάκης: «Nέο προοδευτικό σχέδιο διακυβέρνησης προς όφελος των πολλών»