Σε Ανακοινώσεις, Δηλώσεις

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, σε σχέση με τη δημιουργία της ηλεκτρονικής πλατφόρμας για τη διαδικασία του εμβολιασμού: 

«Ανικανότητα και αδιαφάνεια. Πώς μπορεί να μπαίνει σε λειτουργία μια πλατφόρμα της οποίας ο διαγωνισμός τελειώνει αύριο; Δώστε εξηγήσεις τώρα!».

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου Κινήματος Αλλαγής:

Η ανάγκη για ηλεκτρονική πλατφόρμα στη διαδικασία του εμβολιασμού είναι γνωστή εδώ και πολύ καιρό.

Όμως, ο σχετικός διαγωνισμός προκηρύχθηκε από την ΗΔΙΚΑ μόλις την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου, το απόγευμα. Με οικονομικό προϋπολογισμό 723.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Με προθεσμία υποβολής προσφορών την Τρίτη 12 Ιανουαρίου, στις 10 το πρωί!

Αλλά σήμερα, πριν ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός, έχει ανακοινωθεί ότι θα παρουσιαστεί η πλατφόρμα! 

Πέρα από την καθυστέρηση, δημιουργείται η εικόνα ενός προσχηματικού διαγωνισμού. Η προκήρυξη έπρεπε να είχε γίνει πολύ πριν, με επαρκείς προθεσμίες.

Επειδή η πανδημία δεν μπορεί να χρησιμοποιείται από την Κυβέρνηση ως πρόσχημα, για καταστρατήγηση κάθε κανόνα διαφάνειας και εξυπηρέτησης εκλεκτών της.

Επειδή αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που αποκαλύπτονται ανάλογες μεθοδεύσεις.Απαιτούμε άμεσα απαντήσεις από την Κυβέρνηση. Και θα φέρουμε το θέμα στη Βουλή.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μέτρα προστασίας για το άνοιγμα των σχολείωνAνοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση του Κινήματος Αλλαγής για την Αμυντική Βιομηχανία