Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ OPEN BEYOND

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 7.00”

ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΧΑΣΑΠΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ

ΣΑΡΑΝΤΑΚΟ

Για την  επίθεση στην οικία της Θ.Τζάκρη

Είναι αμέριστη η συμπαράστασή μας προς την κα. Τζάκρη και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και πολιτικά,  όσον αφορά το κομμάτι της επίθεσης το οποίο καταδικάζουμε όλοι.

Η χώρα και οι πολίτες  έχουν ιστορική μνήμη. Δεν είναι η πρώτη φορά που το πρόσωπό της κας. Τζάκρη  αφισοκολλάται στην χώρα. Ξαναέγινε το 2011, όταν όλοι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ και άλλων κομμάτων, επειδή στήριξαν την πορεία αποτροπής της χρεοκοπίας και αντιμετώπισης των μεγάλων προβλημάτων, στιγματίστηκαν από όλους αυτούς που έφτιαξαν το αντιμνημόνιο στο οποίο κυρίαρχη ήταν και η ΝΔ στην αρχή και ο ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία.

Μαζί ήταν ο κ. Κατρούγκαλος, ο κ. Βαρουφάκης, ο κ. Τσακαλώτος στην πλατεία, μαζί με τους Χρυσαυγίτες με απόσταση αναπνοής και το φίδι βγήκε τότε στη γύρα. Επομένως, προφανώς θα καταδικάζουμε τη βία χωρίς καμία δεύτερη σκέψη. Βία είναι αυτό το οποίο έγινε χθες στο σπίτι της κας. Τζάκρη, βία αυτό είναι το οποίο υπέστησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ πριν από 6 χρόνια, στην Αργυρούπολη ο κ. Πεταλωτής, και άλλοι. Βία είναι όταν έβγαινε σε prime time ο κ. Κατρούγκαλος κι έλεγε “όπως σας χειροκροτούν, έτσι στον χώρο στον οποίο βρίσκεστε μπορεί να φάτε και γιουχάρισμα”.

Όπως πρέπει να βγουν οι κουκούλες από αυτούς που έριξαν τις μολότοφ στο σπίτι της κας. Τζάκρη, πρέπει να βγουν και οι κουκούλες σε όσους στέλνουν απειλητικά μηνύματα διαρκώς, είτε σε κινητά τηλέφωνα είτε στα social media. Να παρέμβει ο εισαγγελέας και να δούμε ποιοι είναι όλοι αυτοί.

Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπορεύθηκε 4 χρόνια και είναι ακόμα μαζί με αυτούς που φώναζαν “λιντσάρετε”. Είναι ακόμα μαζί με αυτούς που πέταγαν νερά, γιαούρτια, την έστηναν έξω από πρωθυπουργούς.  Αυτά είναι καταγεγραμμένα όπως και προφανώς οι ευθύνες της ΝΔ την δεκαετία του 80 με τους rangers και ο ακραίος λόγος μιας σειράς στελεχών της ΝΔ σήμερα. Αυτό όμως δε νομιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ να το παίζει “παρθένα” απέναντι στην βία. Την κάλυψε σε απόσταση αναπνοής από τους ψεκασμένους στις πλατείες των αγανακτισμένων Αν θέλουμε να αλλάξουμε σελίδα, ας μη βρίσκουν ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ την ευκαιρία να ψάχνουν για το οτιδήποτε ώστε να δημιουργούν ένα νέο διχασμό. Να προχωρήσουμε μαζί ώστε θεσμικά να αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα.

Για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες τις τελευταίες ώρες και μέρες αποδεικνύουν ότι είναι απολύτως σωστή η στάση που κράτησε η Φώφη Γεννηματά. Γι αυτό κι εμείς θα καταψηφίσουμε τη συμφωνία των Πρεσπών.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Η ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΣΚΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ”