Σε Συνεντεύξεις

Σημεία Συνέντευξης

Παύλου Χρηστίδη

Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής

στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ»

με τους δημοσιογράφους Χ. Κούτρα και Γ. Ντσούνο

Για τα θέματα ασφαλείας στο Κέντρο της Αθήνας

Να φταίει το ΠΑΣΟΚ για κάποια πράγματα, να φταίνε οι πολιτικοί, να φταίνε οι δημοσιογράφοι, όταν 14 σύλλογοι Αθηναίων έχουν στείλει επιστολή σε αυτή την κυβέρνηση στην οποία λένε ότι δεν πάει άλλο με αυτά τα οποία γίνονται στο κέντρο της Αθήνας. Είναι πολίτες οι οποίοι κάθε μέρα βλέπουν τα αυτοκίνητά τους να καίγονται, τις επιχειρήσεις τους να τις σπάνε και πολλά ακόμα να εξελίσσονται. Επομένως πρέπει να γίνει κάτι.

Εμείς έχουμε καταθέσει μία συνολική πρόταση εδώ και ενάμιση χρόνο. Είναι μία πρωτοβουλία την οποία έχει πάρει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής και επιτέλους πρέπει ο κ Τσίπρας να βγει από τον κλειστό κύκλο που τον περιβάλλει. Έχει γύρω του πάρα πολλές κλούβες των ΜΑΤ, που δεν τον αφήνουν να δει ποια είναι τα προβλήματα από έξω. Και δυστυχώς οι κλούβες αυτές των ΜΑΤ είναι για να προστατεύουν πια μόνο τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ τα στελέχη τα οποία πάνε να μιλήσουν και όχι τους πολίτες οι οποίοι έχουν τα πραγματικά ζητήματα ασφάλειας.

Για τα ρεπορτάζ που συνδέουν ΣΥΡΙΖΑ- Μαδούρο

Οι δημοσιογράφοι έχουν ρόλο να κάνουν ρεπορτάζ και να αναδεικνύουν θέματα. Τώρα το αν διαψεύδονται ή επιβεβαιώνονται από την πραγματικότητα μένει να φανεί. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να αφήνουν τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους και τους πολιτικούς να κάνουν τη δικιά τους. Είμαι σίγουρος όμως, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ που είναι ακόμα κυβέρνηση – γιατί δεν έχει φύγει ούτε ένας από τον κρατικό μηχανισμό που διορίσθηκε από τον κ. Πάνο Καμμένο – όταν θα φύγουν από την κυβέρνηση σε λίγους μήνες από τώρα, αυτά τα οποία θα έρθουν στο φως της δημοσιότητας δεν θα έχουν προηγούμενο στη μεταπολίτευση.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΜΑΝΩΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑΚΗΣ:ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΣΙΠΡΑ ΗΤΤΗΘΗΚΕ, Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΔΙΠΛΩΘΗΚΕ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗΣ