Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΣΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ ΑΝΤΕΝΝΑ

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ “ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ”

ΜΕ ΤΟΝ  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Αυτό που είδαμε χθες από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ είναι βούτυρο στο ψωμί της ακροδεξιάς, είναι μια λογική πεζοδρομιακή η οποία δεν εξυπηρετεί τίποτα απολύτως στο πολιτικό σύστημα. Για αυτό ακριβώς πρέπει να αλλάξουμε σελίδα και να εμπνεύσουμε με το όραμά μας. Η Ελλάδα μπορεί να πετύχει καλύτερα πράγματα.

Ο ρόλος των πολιτικών αρχηγών δεν είναι να βρίζει ο ένας τον άλλο, όπως είπε και η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Βουλή. Πολύ κακή εντύπωση μας έκανε και το γεγονός ότι τόσο οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όσο και οι βουλευτές Νέας Δημοκρατίας αποχώρησαν μετά τις συζητήσεις του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη χωρίς να μείνουν να παρακολουθήσουν μία συζήτηση η οποία αφορά το ενδεχόμενο η χώρα να μην έχει κυβέρνηση την Παρασκευή το βράδυ. Πρέπει να αλλάξει ο τρόπος που γίνεται ο πολιτικός διάλογος στη χώρα και να δοθούν ουσιαστικές λύσεις και απαντήσεις. Χθες το πρωί είχα την τύχη να περιοδεύσω στη λαϊκή της Δραπετσώνας και συνάντησα ανθρώπους που έχουν πραγματικά προβλήματα. Για αυτά τα πραγματικά προβλήματα χθες το βράδυ δεν έγινε συζήτηση από ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ. Όταν ο ένας ασχολείται με την οικογένεια του άλλου, με τον πατέρα του, με τα παιδιά του και με τη σύζυγο του δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορούμε να ελπίζουμε ότι θα αλλάξουμε σελίδα.

Ο κ. Φάμελλος έχει ανάγκη να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα γιατί χθες, σήμερα και αύριο υπερασπίζεται απόλυτα τον κ. Πολάκη και τον Πολακισμό από τον οποίο έχει νοσήσει όλη την κυβέρνηση. Ο κ. Τσίπρας έχει φτάσει στο σημείο να λέει ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος περιφέρεται αριστερά και δεξιά, να λέει ότι είναι ξαναζεσταμένο φαγητό η ιστορία στο Μάτι, να θέλει να μας πείσει ότι 20 μέρες πριν τις εκλογές βελτιώθηκε η οικονομία.

Ο κ Τσίπρας με τον κ. Βαρουφάκη και τις πολιτικές επιλογές τους έκαψαν τους πολίτες το πρώτο εξάμηνο του 2015 και τώρα παλεύει να αλείψει λάδι στις πληγές των Ελλήνων πολιτών. Ήταν αυτός που εξαΰλωσε το ΕΚΑΣ, αυτός που αύξησε την έμμεση φορολογία, αυτός που απελευθέρωσε τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και αυτός που ταυτίστηκε με το γεγονός ότι η χώρα παρέμεινε τεσσεράμισι χρόνια στην κρίση ενώ δεν χρειαζόταν.

Η χώρα χρειάζεται μία άλλη σελίδα και αυτή τη σελίδα δεν την πρεσβεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί που λένε ότι το παλιό πολιτικό σύστημα χρεοκόπησε τη χώρα και χθες την ώρα που μιλούσε ο κ. Τσίπρας ήταν δίπλα του όλοι οι πρώην υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι το 2010 και το 2008 ήταν υπουργοί. Η κ. Ξενογιαννακοπούλου, ο κ. Μωραϊτης, η κ. Παπακώστα, ο κ. Παπαγγελόπουλος, αυτοί ήταν δίπλα στον κ. Τσίπρα και με αυτούς χρεοκοπεί ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν πιστεύουμε ότι οι πολίτες που στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ είναι μαζί με αυτό το πράγμα, ούτε ότι όλοι οι βουλευτές είναι με αυτό το πράγμα που εκφράζει ο κ. Τσίπρας και τους καλούμε να γυρίσουμε νέα σελίδα.

Στις ευρωεκλογές όσοι ψηφίσουν Κίνημα Αλλαγής και ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν  Τίμμερμανς και Ευρωπαίους Σοσιαλιστές. Όσοι ψηφίσουν ΝΔ θα ψηφίσουν Βέμπερ και όσοι ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ και την Ευρωπαϊκή Αριστερά δεν ξέρουν τι θα τους βγει. Να συγκρατήσουν οι πολίτες ότι ο κ. Φάμελλος δεν λέει σε ποια πολιτική οικογένεια στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε ξέρει ποια ευρωομάδα θα στηρίξουν μετά τις ευρωεκλογές. Αν θέλουμε προοδευτική Ευρώπη πρέπει να ψηφίσουμε Κίνημα Αλλαγής. Όλοι οι πολίτες πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν στις ευρωεκλογές για να αλλάξουμε την Ευρώπη και να δούμε καλύτερες μέρες τόσο για εμάς όσο και για τις μεγαλύτερες και για τις νεότερες γενιές.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΠ. ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Ο κ. ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΟΒΙΤΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΔΙΕΠΡΑΞΕ