Σε Συνεντεύξεις

Σημεία συνέντευξης  Παύλου Χρηστίδη
Εκπροσώπου Tύπου του Κινήματος Αλλαγής 
στο ραδιοφωνικό σταθμό “Πρώτο Πρόγραμμα” στην εκπομπή “Απέναντι” 
με τους δημοσιογράφους Μαρία Γεωργίου και Βαγγέλη Παπαδημητρίου

Ο στόχος μας είναι να επαναπροσεγγίσουμε τους πολίτες, είναι πολύ κρίσιμη  και η μεγάλη αποχή και το γεγονός ότι πολλοί προοδευτικοί πολίτες δεν ψηφίζουν. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε τον έναν ή τον άλλο πρωθυπουργό, είμαστε εδώ για να συνδεθούμε ξανά με τους πολίτες, για να αποκτήσουμε ξανά μαζί τους μία σχέση εμπιστοσύνης. Οι Έλληνες έχουν το αισθητήριο να συγκρίνουν. Από τη μια να δουν τον ΣΥΡΙΖΑ που ήρθε ως αριστερά και συγκυβέρνησε με τον κ. Καμμένο από τα κότερα και από την άλλη τη Νέα Δημοκρατία που προσπαθεί άρον-άρον να κρύψει κάτω από το χαλί το ιδεολογικό της πλαίσιο. Εμείς θα καταθέσουμε στους πολίτες τη δική μας πρόταση, θα ζητήσουμε ισχυρή εντολή και ανάλογα με τη δύναμη που θα μας δώσουν οι πολίτες θα πράξουμε. Όποιος θέλει την επόμενη ημέρα να συνομιλήσει μαζί μας θα πρέπει να πει καθαρά και πολιτικά πάνω σε ποιο προγραμματικό πλαίσιο θα γίνει αυτή η κουβέντα. Εμείς έχουμε καταθέσει εδώ και πολλούς μήνες το σχέδιο Ελλάδα, προτείνουμε μείωση της φορολογίας, μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, ενίσχυση από τον κρατικό προϋπολογισμό της παιδείας και της υγείας. Με αυτούς που στηρίζουν τους νόμους Κατρούγκαλου και Παρασκευόπουλου, με αυτούς που πιστεύουν στην ιδιωτικοποίηση της υγείας και της παιδείας και ότι η ασφάλιση είναι προνόμιο των λίγων εμείς δεν συμφωνούμε. Δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα και ουρά ούτε του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε της Νέας Δημοκρατίας. 

Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Παύλο Γερουλάνο. Ο ίδιος έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θέλει, αν τον επιλέξει και η Φώφη Γεννηματά, να είναι υποψήφιος σε μια μη εκλόγιμη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας ώστε να δώσει σε όλη την Ελλάδα την πολιτική μάχη για τη νίκη των ιδεών μας.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Π.ΧΡΗΣΤΙΔΗΣ: Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ALPHA ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ «ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ» ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΡΑΝΙΑ ΤΖΙΜΑ ΚΑΙ ΣΠΥΡΟ ΛΑΜΠΡΟΥ