Σε Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” του Mega Channel μίλησε σήμερα ο Γραμματέας Επικοινωνίας, Παναγιώτης Βλάχος, όπου σχολίασε τις πρόσφατες εξελίξεις σχετικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης αθλητριών. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: 

“Αυτό που έκανε η κ. Μπεκατώρου είναι πάρα πολύ γενναίο. Το παράδειγμά της πρέπει να ακολουθήσουν και άλλες γυναίκες, που καταπιέζονται ή παρενοχλούνται σεξουαλικά και σε άλλους τομείς, εκτός από τον αθλητισμό. Δεν υπάρχει χρώμα, κόμμα ή άλλη ταμπέλα που να μας εμποδίζει να δούμε το πρόβλημα που υπάρχει κάτω από την επιφάνεια της ελληνικής κοινωνίας. Μας αφορά όλους η βία, η ενδοοικογενειακή βία, η καταπίεση των ευάλωτων ομάδων, η παρενόχληση των γυναικών, που μάλιστα αυξάνεται εξαιτίας και της πανδημίας. Έχουμε μια χρυσή ευκαιρία για να σπάσουμε το απόστημα. Είναι στοίχημα η εφαρμογή της Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης, που είναι νόμος του ελληνικού κράτους, ώστε οι γυναίκες να μην φοβούνται να μιλήσουν, να καταγγείλουν στην Αστυνομία τέτοια περιστατικά, να τυγχάνουν δίκαιης μεταχείρισης από την ελληνική Πολιτεία.”

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Γιώργος Φραγγίδης: «Κυβερνητικός εφησυχασμός, ανίσχυρο ΕΣΥ και λάθη στον οδικό τουρισμό, τα αίτια της δύσκολης υγειονομικής κατάστασης στη Β. Ελλάδα»Παύλος Χρηστίδης: «Η προοδευτική διακυβέρνηση αφορά πολίτες, όχι κόμματα»