Σε Δηλώσεις

Σε δήλωσή του στο CNN Greece, o Παναγιώτης Βλάχος υποστήριξε ότι η κακοκαιρία εξέθεσε το επιτελικό κράτος και την ικανότητα της κυβέρνησης να διαχειρίζεται κρίσεις.

Συγκεκριμένα, ο γραμματέας επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής ανέφερε:

«Φαίνεται ότι από την περίφημη “επανίδρυση του κράτους” που υποσχόταν παλιότερα η Νέα Δημοκρατία, περάσαμε στην φάρσα της επιτελικής ανικανότητας. Μόνο έτσι εξηγείται πως το κράτος “πάγωσε” μπροστά σε ένα αναμενόμενο καιρικό φαινόμενο, με την Πολιτική Προστασία να παρακολουθεί επί δύο ημέρες, 250.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, πινγκ-πονγκ ευθυνών μεταξύ ΔΕΔΔΗΕ, δήμων και του φωτογραφιζόμενου στα χιόνια Περιφερειάρχη Αττικής».

Ο κ. Βλάχος προσέθεσε ότι:

«Εκτός και αν διεκδικούν παράσημο υπευθυνότητας επειδή έκλεισαν την εθνική οδό χωρίς προειδοποίηση. Αλήθεια, η παραχωρησιούχος εταιρεία ενημέρωσε την Κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί την κακοκαιρία; Ποιος θα πληρώσει για την πρωτοφανή ταλαιπωρία χιλιάδων εγκλωβισμένων οδηγών;».

Και κατέληξε ως εξής:

«Το συμπέρασμα είναι ότι η Μήδεια, όπως και ο Ιανός εξέθεσαν το επιτελικό κράτος και ανέδειξαν την απουσία προγραμματισμού, σχεδίου και ικανότητας διαχείρισης κρίσεων της γαλάζιας διακυβέρνησης».

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Γιώργος Καμίνης: «Είχαμε προειδοποιήσει για την έλλειψη προετοιμασίας εν όψει των χιονοπτώσεων»Μιχάλης Κατρίνης: «Το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη βούλιαξε μέσα σε λίγους πόντους χιόνι»