Σε Συνεντεύξεις

Στην εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΙ μίλησε σήμερα Πέμπτη, 24.09.2020 ο Γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής, Παναγιώτης Βλάχος, όπου τόνισε τα εξής:

Για την πανδημία:

Οι εικόνες που βλέπουμε σήμερα αποδεικνύουν την έλλειψη σχεδίου και τις αντιφάσεις της Κυβέρνησης. Βλέπουμε ότι στοιβάζονται καθημερινά εκατοντάδες συνάνθρωποί μας σε βαγόνια και συρμούς του μετρό. Χώρια οι υποκριτικοί ασπασμοί του κ. Κουμουτσάκου και του κ. Χαρδαλιά με τους ιερείς. Βλέπετε, η Δεξιά του Κυρίου δεν κολλάει κορωνοϊό, αλλά εμείς οι υπόλοιποι πρέπει να κατηγορούμαστε ως ανεύθυνοι. Επίσης, πρέπει άμεσα να στελεχωθούν οι Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Υπάρχει μεγάλη αντίφαση στους αριθμούς που δίνει ο κ. Κικίλιας και σε αυτούς που δίνουν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, άρα πρέπει να προετοιμαστεί άμεσα το ΕΣΥ, να ακούσουν το προσωπικό και τις ανάγκες του, γιατί σε λίγο, τα δημόσια νοσοκομεία θα απαξιωθούν, θα τεμαχιστούν και θα πουληθούν σε ιδιώτες. Υπάρχει ατζέντα πίσω από όλα αυτά.

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ:

Δεν μας εκφράζει τέτοια ρητορεία (σ.σ: “πολιτικοί απατεώνες”), εμείς βλέπουμε πολιτικούς αντιπάλους, όχι εχθρούς. Ποτέ δεν ρίξαμε το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης τόσο χαμηλά. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού είναι δημοσκοπικά στριμωγμένος και η τοποθέτηση του κ. Τσακαλώτου για τον κ. Τσίπρα αυτό εκφράζει. Σημασία όμως σήμερα είναι να κάνεις γόνιμη και δημιουργική Αντιπολίτευση. Η χώρα χρειάζεται πραγματική αντιπολίτευση και αυτή είναι το Κίνημα Αλλαγής.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Κυρώσεις άμεσης και αυτόματης εφαρμογής στην επόμενη κίνηση του Ερντογάν»Γιώργος Φραγγίδης: «Η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας στόχο έχει την άσκηση πίεσης για συζήτηση εφ’ όλης της ύλης με την Ελλάδα»