Σε Ανακοινώσεις

Aντιπροσωπεία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ οργάνωσε σήμερα «παράσταση διαμαρτυρίας» έξω από τον Άρειο Πάγο για να μην εκδοθεί η Σαραρέ Κχαντεμί  και το παιδί της στο ΙΡΑΝ οπού θα δικαστεί με τους νομούς της Σαρίας. Η Σαραρέ διέφυγε από το ΙΡΑΝ ως πρόσφυγας επειδή υπέστη ενδοοικογενειακή βία και κατηγορήθηκε για αντικυβερνητικές θέσεις.  Τα μέλη του Κινήματος Αλλαγής, άνοιξαν πανό μπροστά από τον Άρειο Πάγο και μετέβησαν στην συνέχεια και μέσα στο δικαστήριο. 

Η αντιπροσωπεία αποτελείται από τους Θόδωρο Μαργαρίτη και Παύλο Χρηστίδη  μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου,  Νάντια Γιαννακοπούλου βουλευτή καθώς και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Ζέφη Δημαδάμα, Δημήτρη Οικονόμου, Δημήτρη Στάμου, Τάσο Δαρσινό, Δημήτρη Μάντζο, Βασίλη Χρονόπουλο.

Ο Θόδωρος Μαργαρίτης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η σημερινή παρέμβαση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ είναι ένα μήνυμα αλληλεγγύης στην Σαραρέ και σε όλους τους κατατρεγμένους ανθρώπους. Είναι  η ιστορία μιας γυναίκας, ενός πρόσφυγα που αρνείται τη βία και τις διακρίσεις. Είναι η ιστορία των ανθρώπων που διεκδικούν έναν καλύτερο κόσμο. Είμαστε μαζί τους, είμαστε δίπλα τους.»

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ : ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ- ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ