Σε Κοινοβουλευτική Δραστηριότητα

Κύριε πρόεδρε

κυρίες και κύριοι βουλευτές,

I. Για να το ξεκαθαρίσουμε από την αρχή, το έχω δηλώσει άλλωστε και από την πρώτη στιγμή, ΨΗΦΙΖΩ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑΣ ΜΟΥ. Ως πρώτο βήμα για να τελειώνει αυτή η άθλια μεθόδευση εναντίον μου και εναντίον του κόμματός μας, του ΠΑΣΟΚ, του Κινήματος Αλλαγής.
Δεν μου αρκεί που θα καθίσουν όλοι οι υπεύθυνοι αυτής της σκευωρίας στο σκαμνί. Θέλω οπωσδήποτε να μην υπάρχει ούτε σε έναν πολίτη η εύλογη αμφιβολία για το τί ακριβώς έχει συμβεί στο πεδίο της Υγείας επί κυβερνήσεως του κόμματός μου, επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Παπαδήμου, αλλά και μετά που το κόμμα μας συμμετείχε στην κυβέρνηση Σαμαρά.

Όλοι οι πολίτες πρέπει να ξανακούσουν, και ήδη αυτό συμβαίνει στα Μ.Μ.Ε, για την περίοδο 2009 – 2015, οπότε η φαρμακευτική δαπάνη μειώθηκε κατά πολλά δισ. Η ετήσια δαπάνη. Δηλαδή, συνολικά κατά δεκάδες δισ. Και είμαι εγώ που πήρα τα σημαντικότερα μέτρα ενώ οι πιο πολλοί ήσασταν απέναντι. ΣΥΡΙΖΑ και μισή Νέα Δημοκρατία στην αρχή. ΣΥΡΙΖΑ μόνο στη συνέχεια, με προπηλακισμούς κάθε μορφής και άρνηση ψήφου στη Βουλή.

Παραβιάσατε πέρσι εσείς της κυβερνητικής πλειοψηφίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ το Σύνταγμα, στην περίπτωση των 10 πολιτικών και σήμερα στη δική μου.

Παραβιάσατε το Σύνταγμα με την ψευδοθεωρία της διαφοράς ανάμεσα σε υπουργικά αδικήματα κατά την άσκηση κυβερνητικών καθηκόντων αφενός και αφετέρου σε υπουργικά αδικήματα που ασκούνται «με ευκαιρία» την άσκηση των καθηκόντων.

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΨΕΥΔΟΘΕΩΡΙΑ κατά παραβίαση του Συντάγματος και της πάγιας νομολογίας των δικαστηρίων.

Και αρνηθήκατε να γίνει από την προανακριτική της Βουλής η έρευνα και στη συνέχεια από το Ειδικό Δικαστήριο, αφού είχαμε δηλώσει εμείς οι δέκα πολιτικοί πως δεν θα επικαλεστούμε την παραγραφή. Και αρνηθήκατε άρα να έλθουν οι κουκουλοφόροι ψευδομάρτυρες στη Βουλή και να ξεσκεπαστεί η σκευωρία, η πλεκτάνη και τα εγκλήματα που είχαν διαπραχθεί. Και δεν διστάσατε να παραβιάσετε, ακόμη και την ίδια σας την ψευδοθεωρία, και το κάνετε και σήμερα, εδώ, για τους δικούς σας Υπουργούς. Η ψευδής καταμήνυση, η συκοφαντική δυσφήμιση, η υποκλοπή συνδιασκέψεων είναι κατά την άσκηση των καθηκόντων των Υπουργών, ε!!!

Γι’ αυτούς δεν ψηφίζετε άρση ασυλίας!!!

Αυτοί είστε!!!

Η αθλιότητα των διπλών δεδομένων!!!

Άλλα μέτρα και σταθμά για τους αντιπάλους σας, άλλα για σας!!!

Όμως το είπα από την αρχή. Δεν μου χρειάζεται η επίκληση των βουλευτικών ή υπουργικών προνομίων. Δεν ζητώ να ωφεληθώ ούτε από το άρθρο 86 ούτε από το άρθρο 62 του Συντάγματος.

Πρόσωπο με πρόσωπο θα συντρίψω την σκευωρία.

Και ενώπιος ενωπίοις θα αποκαλύψω τους εμπνευστές και εκτελεστές αυτής της πλεκτάνης, κουκουλοφόρους και μη.

Επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούνται και δυσφημούνται βάναυσα δέκα Έλληνες πολίτες, που συμβαίνει να είναι και αντιπολιτευόμενα της κυβερνητικής παράταξης, πολιτικά πρόσωπα! Σχοινοτενείς και παρατεταμένες διαδικασίες, αντί για τις γρήγορες και σταθερές διαδικασίες του Συντάγματος. Αρνηθήκατε ως πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ αυτή τη συνταγματική διαδικασία και επιλέξατε τις διαδικασίες των εκκρεμοτήτων. Επί ενάμιση χρόνο τώρα διατηρούνται εκκρεμότητες που αφορούν τους πολιτικούς σας αντιπάλους. Δηλαδή επιλέξατε σκοπίμως την πολιτική σπίλωση και κατασυκοφάντηση.

Κι έρχεται μία υπόθεση στη Βουλή τώρα, σε προεκλογικό χρόνο και με προαναγγελίες από μέρος του φιλοκυβερνητικού τύπου, που έχει άμεση και απευθείας ενημέρωση από συγκεκριμένες δικαστικές αρχές, όπως φαίνεται.

Έχω, όμως, στο πλευρό μου την αλήθεια και η αλήθεια έχει συντριπτική δυναμική. Με αυτήν θα συντρίψω την σκευωρία σας, με αυτήν θα καθίσουν οι σκευωροί στο εδώλιο του κατηγορουμένου, γιατί οι σκευωροί που οργάνωσαν τη συγκεκριμένη πολιτική πλεκτάνη, είναι κακοποιοί. Κανένα εμπόδιο δεν θα βάλω, όμως,  ανάμεσα σε μένα και το κόμμα μας και το λαό, επικαλούμενος υπουργικά και βουλευτικά προνόμια.

Κι έχω, κι έχουμε, χιλιάδες μηνύματα υποστήριξης από όλη την Ελλάδα. Άνθρωποι συγκεντρώνονται σε σπίτια και καφενεία, παντού, και στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης σε μένα και στο κόμμα μας.


«Είμαστε μαζί, μην τους χαρίσεις τίποτε. Μην λυπηθείς τους σκευωρούς», είναι οι πιο συχνές τους φράσεις.

Θα τους συντρίψω, απαντάω.

Και ακριβώς αυτό θα κάνω.

Πρώτη πράξη είναι σήμερα η ψήφος μου για την άρση της ασυλίας.

II. Πάμε τώρα να δούμε τι «νέο» έχει ο φάκελος που ήρθε στη Βουλή.

Για τέσσερις πολιτικούς που κατηγορήθηκαν άδικα από τους ίδιους ψευδομάρτυρες/κουκουλοφόρους, επιτέλους οι υποθέσεις τους αρχειοθετούνται. Εδώ, οι ψευδομάρτυρες που μιλούσαν για εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που δόθηκαν δήθεν στους τέσσερις άλλους πολιτικούς, κρίθηκαν αναξιόπιστοι. Και ολόσωστα.

Για εμένα όμως, που έλεγαν και λιγότερα, πως «θεωρούν», πως «άκουσαν», πως «νομίζουν», πως «πιθανολογούν», όλως περιέργως και ομολογουμένως αδοκήτως, είναι αξιόπιστοι!!!

Τί κραυγαλέα και βάναυση αντίφαση!!!

Και από τα δεκάδες άθλια ψέματά τους για μένα, τώρα κατέληξαν σε δυο-τρία. Απάντησα σε όλα με τις μηνύσεις μου πέρσι, εναντίον των κουκουλοφόρων ψευδομαρτύρων. Λέξη προς λέξη. Και τα βασικά σας τα είπα δυο φορές και στη Βουλή.

Θα επαναλάβω και ένα – δύο από αυτά και σήμερα και θα αναφερθώ ενδεικτικά και σε ένα – δύο νέα ψευδολογήματα των κουκουλοφόρων και των άλλων ψευδομαρτύρων, που τα θυμήθηκαν στα τέλη του 2018, ένα χρόνο μετά τα πρώτα τους ψέματα, και λίγες μέρες πριν έρθει ο φάκελος στην Βουλή.

Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ!!!

Όμως να αρχίσω από μια αθλιότητα κουκουλοφόρου, που ο Πρωθυπουργός την επανέλαβε, επειδή του άρεσε, στον κ. Χατζηνικολάου.

Ο Πρωθυπουργός, που όπως είπα και πέρσι είναι εκείνος που έδωσε την εντολή και κάλυψε πολιτικά τη σκευωρία. Τώρα υιοθέτησε και το πιο άθλιο και το πιο ανήθικο και το πιο τραγελαφικό συνάμα ψέμα των κουκουλοφόρων, που δήθεν το θυμήθηκαν στο τέλος του 2018!!! Επί ένα χρόνο το είχαν δήθεν ξεχάσει και προφανώς τους το υπαγόρευσαν οι σκευωροί προσπαθώντας να κρατήσουν την υπόθεση εναντίον μου ανοικτή, όπως -όπως.

Ενημέρωσα ¨λένε¨ εγώ – είπε και ο Πρωθυπουργός – κρυφά την Novartis τον Δεκέμβριο του 2010 ότι θα γίνει κούρεμα των ομολόγων το 2012, με το PSI.

Καλά, καθόλου τσίπα δεν υπάρχει ;

Το 2010 δεν υπήρχε καν σκέψη για κούρεμα ομολόγων. Αυτό έγινε το 2012!!!

Και το κούρεμα των ομολόγων των προμηθευτών της Υγείας, των δικαστών και των μικροομολογιούχων, μας ανακοινώθηκε μέσα στο Υπουργικό Συμβούλιο από το Υπουργείο Οικονομικών ανήμερα της απόφασης του κουρέματος. Εγώ όμως σύμφωνα με την «κατάθεση» ενός κουκουλοφόρου, ως μάντης Κάλχας, το είχα μαντέψει το 2010.

Άθλιοι, συνωμότες!!!

Ή μήπως εννοεί ο κουκουλοφόρος πως ενημέρωσα εγώ για την πληρωμή μέσω ομολόγων των προμηθευτών της Υγείας, που έγινε από προηγούμενη υπουργό;;;

O Γκαίμπελς ήταν ένας απαίσιος επαγγελματίας εγκληματίας. Εσείς είστε απαίσιοι εγκληματίες της συμφοράς.

Πάμε παρακάτω.

Στο φάρμακο Gilenya.

Τιμολογήθηκε με βάση τις τρεις χαμηλότερες τιμές, από Γερμανία, Αυστρία και Πορτογαλία. Δόθηκε στο Gilenya κανονική νόμιμη τιμή, δηλαδή 1930 ευρώ. Και την ίδια ημέρα, την ίδια ημέρα το εντάξαμε στα νοσοκομειακά φάρμακα και με αυτό τον τρόπο η τιμή του έπεσε στα 1680 €.

Δηλαδή πιο κάτω από όλες τις έως τότε τιμές στην ΕΕ. Και τα ευρώ αυτά βγήκαν από τα ταμεία της εταιρείας!!!

Ακούτε άθλιοι!!!

Και λένε για την Κύπρο πως τάχα ήτανε φθηνότερο!!! Στην Κύπρο, όμως, το φάρμακο αυτό μπήκε στην αγορά και τιμολογήθηκε πολύ αργότερα, τον Μάρτιο του 2012, με τιμή 1995 ευρώ!!!

Είστε ψεύτες, είστε συκοφάντες, είστε κοινοί κακοποιοί!!!

Συνεχίζω για το Gilenya.

Λένε οι ψευδομάρτυρες πως το φάρμακο αυτό ήταν νέο και απαγόρευε η τρόικα να βάζουμε νέα φάρμακα.

Ψέματα!!!

Ποτέ η τρόικα δεν έθεσε τέτοια απαγόρευση. Εγώ δεν έβαζα νέα φάρμακα γιατί ήταν ακριβά και χρήματα δεν είχαμε. Και εξαίρεσα αυτό το φάρμακο διότι ήταν απλό χάπι που αντικαθιστούσε διήμερη νοσοκομειακή θεραπεία. Δηλαδή ήταν καλό, σωτήριο, για τους ασθενείς, αλλά και για τα οικονομικά της υγείας.

Δεν κοκκινίζετε από ντροπή!!!

Δεν αισχύνεσθε για ό,τι κάνετε!!!

Και ακόμη, άλλο φάρμακο τότε δεν κυκλοφορούσε. Άδεια κυκλοφορίας για άλλο φάρμακο, αντίστοιχο του Gilenya, δόθηκε αργότερα, το 2013.

Δύο χρόνια δηλαδή μετά από μένα!!!

Και ακόμη, πριν υπογράψω εγώ υπέγραφαν τα έντεκα μέλη της επιτροπής τιμών, και ήταν ομόφωνες όλες οι αποφάσεις της, με τις εταιρείες να συμμετέχουν στην επιτροπή αυτήν. Με εκπροσώπηση των φαρμακοποιών, του ΣΦΕΕ, του ΠΕΦ, του ΣΑΦΕΕ, του ΕΟΦ, του Υπουργείου Οικονομικών, το Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Που αν έβλεπαν μεροληψία θα έκαναν καταγγελίες. Θα κινητοποιούνταν οι πρεσβείες τους, αν επρόκειτο για δυσμενή μεταχείριση σε βάρος κάποιας πολυεθνικής. Και οι ενστάσεις, μετά την τελική επεξεργασία, ήταν ελάχιστες για 12.000 περίπου φάρμακα. Οι ενστάσεις ελέγχονταν. Και μετά τις αποφάσεις της αρμόδιας επιτροπής υπέγραφαν ο διευθυντής της αρμόδιας υπηρεσίας, ο Γενικός Διευθυντής, ο Γενικός Γραμματέας και τέλος εγώ!

Έντεκα μέλη είχε η επιτροπή τιμολόγησης με βαριά θεσμικά ονόματα μέσα. Έκ των οποίων μόνο τέσσερα ήταν εκπρόσωποι του Υπουργού!!! Και μετά τη γνωμοδότησή τους, υπέγραφαν δύο ανώτατα υπηρεσιακά στελέχη, συν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου.

Και μετά εγώ.

Ουδέποτε ασχολήθηκα με φάρμακα. Από τα 12.000 σκευάσματα ρωτούσα μόνο αν η μείωση της δαπάνης συνολικά ήταν σύμφωνη με τους στόχους μας να περικόπτουμε όσα χρήματα μπορούσαμε περισσότερα. Και συμφωνούσαν πως επιτυγχάναμε τους στόχους μας η τρόικα, το Υπουργείο Οικονομικών και μελετητικοί οργανισμοί όπως ο ΙΟΒΕ. Και πάντα ρωτούσα αν είναι ομόφωνες οι αποφάσεις της επιτροπής. Και πάντοτε ήταν!!! Όλες!!!

Καμία πράξη σε βάρος του Δημοσίου δεν έκανα. Όλες μου οι αποφάσεις ήταν νόμιμες, υπέρ των συμφερόντων του Δημοσίου και των χρημάτων του ελληνικού λαού.

Και, τέλος, σε αυτή την ενδεικτική μου αναφορά στις άθλιες ψευδομαρτυρίες, για να ξαναγυρίσω αμέσως μετά στο πολιτικό θέμα, τον Φρουζή, στέλεχος της Νοβάρτις, που λένε οι ψευδομάρτυρες πως δωροδοκούσε πολιτικά πρόσωπα, εγώ δεν τον γνώριζα.

Αν τον έβλεπα δεν θα τον αναγνώριζα ούτε ως Φρουζή, ούτε ως Νοvartis.

Τον γνώρισα μόνο όταν εξελέγη πρόεδρος του ΣΦΕΕ, ένα μήνα πριν φύγω από το Υπουργείο. Η συνάντησή μας κράτησε όσο διαρκεί μία τυπική χειραψία. Το έχω πει χίλιες φορές.

¨Μιλούσαν με τηλέφωνα και e-mails¨ λένε οι ψευδομάρτυρες

Ποτέ!!

Αδιάψευστος μάρτυρας τα ανύπαρκτα ίχνη. Εδώ και δύο χρόνια μας ψάχνουν.

Λογαριασμούς! Τίποτε!

Κι όμως άθλια δημοσιεύματα επί ένα χρόνο πως τάχα βρέθηκαν χρήματα στον έναν, δήθεν στον άλλον, στην γραμματέα ενός πρώην υπουργού κοκ. Φήμες από εκτελεστικά όργανα των συνωμοτών.

Ίχνη e-mails! Τίποτε δεν βρέθηκε !!!

Και όμως δεν το λένε!!! Και αφήνουν τους ψευδομάρτυρες να συνεχίζουν τις ίδιες συκοφαντικές αθλιότητες! Δεν είχα την παραμικρή επικοινωνία με τον Φρουζή γιατί δεν τον γνώριζα. Καμία συνάντηση, κανένα e mail!!!

Ίχνη τηλεφώνων ;;;

Τίποτε και εδώ, αφού ουδέποτε μίλησα με τον κύριο Φρουζή στο τηλέφωνο. Ποτέ. Ούτε τότε, ούτε μετά από την έξοδο από το Υπουργείο. Είναι γνωστά αυτά!!! Το ξέρουν οι διωκτικές αρχές!!!

Αλλά το κρύβουν!!!

Κι αφήνουν τους ψευδομάρτυρες να επαναλαμβάνουν τις αθλιότητές τους. Και προστέθηκε και ένας, δήθεν σύμβουλός μου κι αυτός, που αποδείχτηκε πως ουδέποτε είχε αυτή την ιδιότητα. Αντιθέτως, ήταν σύμβουλος υπουργών του ΣΥΡΙΖΑ, που πασπάλισε με γελοιότητες τα λεχθέντα από τους κουκουλοφόρους. Και οι τροχήλατες βαλίτσες έγιναν σακκιδιάκι, με το οποίο μοίραζε δήθεν ο Φρουζής χρήματα, όπως οι βασίλισσες του καρναβαλιού πετούν σοκολάτες!!!

Κι όλα αυτά αποκαλούνται δικογραφία!!!

Όλα αυτά τα έχω πει με λεπτομέρειες στις μηνύσεις μου εναντίον των κουκουλοφόρων από πέρσι!!! Και στις νέες μηνύσεις που θα καταθέσω τις επόμενες ημέρες εναντίον όλων ανεξαιρέτως των ψευδομαρτύρων και θα συντρίψω λέξη – λέξη όσες νέες αθλιότητες περιλαμβάνει ο φάκελος που ήλθε στην Βουλή.III. Και πάμε τώρα να δούμε και τι άλλο έχει συμβεί που προκαλεί υποψίες και δημιουργεί προβληματισμούς!!!

Το Δεκέμβριο του 2018, ένας πρώην κουκουλοφόρος σπάει, δεν αντέχει άλλο τους εκβιασμούς και καταγγέλλει : « Με πίεζαν να καταδώσω τον Σαμαρά, Γεωργιάδη, Στουρνάρα». Όχι «με ρωτούσαν αν ξέρω κάτι! Αλλά με πίεζαν να τους δώσω!».

Και με το σπάσιμο του Μανιαδάκη αποκαλύπτεται πως ουδέποτε υπήρξε σύμβουλός μου, όπως ψευδώς έλεγαν οι κουκουλοφόροι. Ποτέ επί των ημερών μου δεν ασχολήθηκε με τα φάρμακα. Ποτέ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Το τηλέφωνό μου αν μου ζητούσε, θα ήταν υπερβολικό!!! Κι όμως ενώ όλα αυτά είναι πλέον γνωστά, οι ψευδομαρτυρίες περί του δήθεν συμβούλου μου Μανιαδάκη βρίσκονται ακόμη στο φάκελο, που ήλθε στη Βουλή για μένα!!!

Συνεχίζω με τα λίαν ανησυχητικά συμβάντα : Κύκλοι Εισαγγελέως, της πρώην εισαγγελέως διαφθοράς, ισχυρίζονται : « Ο Ρασπούτιν με πίεζε να δώσω τους πολιτικούς και ας τα βρουν αυτοί αργότερα!!!» Ό,τι δηλαδή υφίσταμαι εγώ τώρα!!!

Κυρία Εισαγγελεύ, ο Ρασπούτιν είναι Υπουργός ;

Ποιός είναι ; Πρέπει να ειπωθεί αυτό!!!

Πρέπει να ειπωθούν αυτά τώρα!!!

Και αργότερα ένας αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου που εποπτεύει τους εισαγγελείς διαφθοράς παραιτείται για προσωπικούς λόγους. Περίεργο αλλά όχι παράλογο. Παραιτείται, όμως, και ο επόμενος!!! Και φέρεται να έχει καταθέσει δύο αναφορές.

Στη μία φέρεται να έχει πει-δεν έχει διαψευστεί- πως « δεν θα πάει στη φυλακή για την …. »!!!

Ζητώ να κατατεθούν στη Βουλή αυτές οι αναφορές.

Τώρα.

Πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία. Φέρτε τις τώρα.

Αλλιώς πρόκειται περί ύποπτης απόκρυψης κρισιμότατου στοιχείου, που θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεων που επί ενάμιση χρόνο ταλαιπωρούν τη χώρα. Το κόμμα μας έχει ζητήσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου να κατατεθούν αυτές οι αναφορές. Ματαίως!!! Γιατί τις κρύβουν επιμελέστατα!!!

Για πόσο όμως ;;;

Για λίγο ακόμη προφανώς, γιατί όλα θα πάρουν το δρόμο τους!!!


Με βάση αυτούς τους εύλογους προβληματισμούς μίλησα για κατάχρηση εξουσίας. Όχι επειδή έτσι μου φάνηκε. Αλλά επειδή ανώτατοι εισαγγελικοί λειτουργοί τα είπαν αυτά είτε δημοσίως, είτε τα γνωστοποίησαν εμμέσως, δίχως ποτέ να διαψευστούν.

IV. Είμαι ο πιο στοχοποιημένος πολιτικός μετά το 1989.

Με είπαν και με λένε ( και προσφάτως η «Αυγή») «δολοφόνο» γιατί δήθεν δημοσίευσα τις φωτογραφίες οροθετικών, ενώ η δημοσίευση αυτή αποτελεί αποκλειστική αρμοδιότητα του Εισαγγελέα.

Με είπαν «κατάσκοπο» και ήρθε η σχετική υπόθεση στην Ολομέλεια, που ψήφισε πως δεν είμαι!!! Τί γελοιότητα!!!

Είπαν ότι δήθεν ιδιωτικοποίησα ένα δημόσιο νοσοκομείο, το Ερρίκος Ντυνάν, που ποτέ δεν ήταν δημόσιο και έβγαλαν τη φωτογραφία μου σε πολλά φιλοκυβερνητικά αρνητικά πρωτοσέλιδα!!!

Και τώρα η Novartis!!!

Δεν αναρωτιέμαι το γιατί!!!

Το γνωρίζω καλά!!!

Πρώτον διότι το κόμμα μας, το ΠΑΣΟΚ, το Κίνημα Αλλαγής, είναι ο βασικός τους στόχος. Και όπως το ίδιο το κόμμα δήλωνε, αφού δεν τους βγήκαν οι γέφυρες, επανέρχονται και καταφεύγουν στη λάσπη.

Δεύτερον, γιατί δεν τους αρέσει που είμαι εγώ εκείνος ο υπουργός που κατοχύρωσε την ηλεκτρονική συνταγογράφηση, τον ΕΟΠΥΥ, τον προσδιορισμό της τιμής φαρμάκων με βάση τις τρεις χαμηλότερες τιμές στην ΕΕ (που ο ΣΥΡΙΖΑ την μετέτρεψε σε τιμολόγηση με βάση τις δύο χαμηλότερες τιμές στην ευρωζώνη, δηλαδή προσδιόρισε με ακριβότερα κριτήρια την τιμολόγηση), που επανεισήγαγα τη θετική λίστα φαρμάκων επιβάλλοντας και «διόδια» για να ενταχθεί ένα φάρμακο στην λίστα αυτή, και παίρνοντας από τις εταιρείες με μία απλή κίνηση 262 εκ ευρώ το 2011, εγώ έκανα τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς προμήθειας φαρμάκων στα νοσοκομεία, εγώ καθιέρωσα, προπηλακιζόμενος, το rebate, το claw back και τους κλειστούς προϋπολογισμούς στο φάρμακο, δηλαδή το κράτος να δίνει δύο δις για τα φάρμακα όσο κι αν συνταγογραφούν οι γιατροί, εγώ εν τέλει πήρα πίσω πολλά δις από τη σπατάλη και τη διαφθορά στη φαρμακευτική δαπάνη, που μείωσα όλων τα κέρδη, προφανώς και της Novartis, που επί ΣΥΡΙΖΑ όμως αυξήθηκαν. Εγώ, λοιπόν, πρέπει, κατά τον ΣΥΡΙΖΑ να δολοφονηθώ πολιτικά και ο αγώνας των κυβερνήσεών μας να συκοφαντηθεί όσο περισσότερο γίνεται!!!

Τρίτον, γιατί τα τελευταία τέσσερα χρόνια βρίσκομαι πιο μπροστά κι από την πρώτη γραμμή της μαχόμενης αντιπολίτευσης. Κι έπρεπε αυτό να το πληρώσω.

Τέταρτον, γιατί όλοι συμφωνούν πως η επιλογή Τσίπρα είναι να πάμε σε εκλογές με σκανδαλολογία. Την οποία μάλιστα παίρνει και ο ίδιος απάνω του. Σταθερά τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Πέμπτον, γιατί η επιδίωξη τους να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα, όπως ο ίδιος ο Τσίπρας έλεγε, μέσω Novartis κατέρρευσε, αποδείχτηκε σκευωρία και πρέπει με κάποιο τρόπο να αποφωνηθεί. Χρησιμοποιούμαι εγώ, για να αποδείξουν οι Ρασπούτιν πως όλο και κάπου είχαν δίκιο και πως ο εξευτελισμός τους δεν είναι πλήρης και τέλειος!!!

Έκτον, γιατί είναι αδίστακτοι κακοποιοί, δεν ωροδούν προ ουδενός και για κανένα λόγο μπροστά στο μικροκομματικό τους συμφέρον.

Για ψήφους τελικά στήθηκε και συνεχίζεται καταρρακωμένη αυτή η σκευωρία.

Γι΄αυτούς και για άλλους λόγους είμαι σήμερα στο στόχαστρο μιας ομάδας πολιτικών κακοποιών.

Επαναλαμβάνω εδώ τώρα και τελειώνω την ομιλία μου, τη φράση με την οποία απαντώ στους χιλιάδες πολίτες που σπεύδουν να με στηρίξουν :

Τους σκευωρούς θα τους συντρίψω!!!

Δίνω λόγο τιμής!!!

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

ΦΩΦΗ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ: ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΝΑ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ