Σε Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση Γραφείου Τύπου

Η διακοπή της χθεσινής εφημερίας του Λαϊκού Νοσοκομείου λόγω έλλειψης διαθεσίμων κρεβατιών, οι εικόνες με τους διασωληνωμένους ασθενείς στους διαδρόμους, οι καταγγελίες για ασθενείς που καταλήγουν εκτός ΜΕΘ, συγκροτούν ένα απαράδεκτο, εφιαλτικό σκηνικό.


Προειδοποιούμε εδώ και μέρες για την ανάγκη να πάρει ανάσα το ΕΣΥ, με την επίταξη όλων των ιδιωτικών κλινικών. Και των μεγάλων, που έχουν τις κατάλληλες δομές.


Υπουργοί της Κυβέρνησης δέσμιοι των συμφερόντων, το βρίσκουν «αχρείαστο κόστος». Ρεσιτάλ αναλγησίας και κυνικότητας, την ώρα που κινδυνεύει η ζωή των πολιτών.


Επιτέλους η Κυβέρνηση να πάρει μέτρα τώρα. Η κατάσταση δεν επιδέχεται αναβολές. Όλες οι δομές υγείας, όλο το ανθρώπινο δυναμικό, όλα τα ιατροτεχνολογικά μέσα, δημόσια, ιδιωτικά, στρατιωτικά, να ενταχθούν στη μάχη. Οι τραγικές εικόνες στα νοσοκομεία δεν μπορεί να συνεχισθούν.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Cisco Webex ο νέος εμπαιγμός της κ. ΚεραμέωςΑνησυχία και απογοήτευση για την απόσυρση και απόρριψη από την Τουρκική Κυβέρνηση της «Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης»