Σε Δηλώσεις

Δήλωση της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής Νάντιας Γιαννακοπούλου Κοινοβουλευτικά Υπεύθυνης για τη Δικαιοσύνη με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας « ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» 

Oι σημερινές αποκαλύψεις της εφημερίδας « ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» φέρνουν στην επιφάνεια τις αντιδημοκρατικές, αντιθεσμικές, μεθόδους παρακράτους που χρησιμοποιήθηκαν από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ. Πολιτικοί, πολίτες, ακόμα και αξιωματούχοι της ΕΛΑΣ και απόστρατοι φέρονται να συμμετέχουν σε ένα παρακρατικό κύκλωμα, με συντονισμό, πλήρη συνεννόηση και συνεχείς παρεμβάσεις.

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  που θα αποκάλυπτε σκάνδαλα και θα έφερνε δήθεν την κάθαρση, αποδεικνύεται η Κυβέρνηση του παραδικαστικού κυκλώματος που προσπάθησε να διασύρει κορυφαίους Έλληνες Πολιτικούς , Κυβέρνηση παρακρατικών κυκλωμάτων και μεθόδων, Κυβέρνηση που ποδοπάτησε θεσμούς, λειτουργίες, διαφάνεια, κάθε έννοια ηθικής. Οι μάσκες έπεσαν.

Η Δικαιοσύνη επωμίζεται τεράστια ευθύνη να διερευνήσει τα πάντα και να απονείμει ευθύνες. Η Δημοκρατία μας δεν αντέχει άλλο να κρύβονται τέτοιες μεθοδεύσεις κάτω από το χαλί και να τα καλύπτει όλα ένα πέπλο σιωπής, που θυμίζει ομερτά.

Όλα στο φως! Τα πολιτικά αποστήματα πρέπει να σπάσουν! Οι υπεύθυνοι για το ποδοπάτημα Συντάγματος και Θεσμών πρέπει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν! Ο ελληνικός λαός πρέπει να μάθει τα πάντα για όσους έπαιξαν και παίζουν με τη Δημοκρατία!

Ας πάρει ο καθένας τις ανθρώπινες, δημοκρατικές, εθνικές, κομματικές, προσωπικές ευθύνες του! Προσωπικά θα φέρω άμεσα το θέμα στη Βουλή με ερώτηση. Αυτό μπορώ να κάνω ως αρμόδια βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής για τη Δικαιοσύνη, αυτό θα κάνω! 

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Παύλος Χρηστίδης: «Η Δικαιοσύνη οφείλει να προχωρήσει στην πλήρη απόδοση των ευθυνών»Φώφη Γεννηματά: «Το κρυφτό που παίζετε είναι δείγμα ενοχής κ. Μητσοτάκη»