Σε Δηλώσεις

Δήλωση της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής, Νάντιας Γιαννακοπούλου και Υπεύθυνης του Κοινοβουλευτικού Τομέα Εργασίας Δικαιοσύνης.

To Δικαστήριο ανακοίνωσε τις αποφάσεις του! Ο Ελληνικός λαός έχει κάθε λόγο να νιώθει περήφανος και ικανοποιημένος για αυτές. Πρόκειται για μια ιστορική απόφαση καταδίκης της Χρυσής Αυγής συνολικά ως νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης, για μια ιστορική απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης και της Δημοκρατίας μας. Πρόκειται για την πιο σημαντική απόφαση μετά την απόφαση για τη Χούντα. Η απόφαση αποτελεί δικαίωση των θυμάτων της Χρυσής Αυγής, όσων  έχουν  εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη  και πιστεύουν στην δύναμη της Δημοκρατίας μας.

 Ένα χρόνο μετά την ετυμηγορία του Ελληνικού λαού που πέταξε τους νεοναζιστές εκτός Βουλής, η σημερινή απόφαση αποτελεί ένα ακόμα ισχυρό πλήγμα στους δολοφόνους της εγκληματικής συμμορίας. Η Χρυσή Αυγή πετάγεται στο καλάθι της ιστορίας και οι πρωταγωνιστές της θα βρεθούν εκεί που τους αρμόζει, στην φυλακή. Καθήκον όλων μας είναι πια να εξαγάγουμε τα σωστά συμπεράσματα που δημιούργησαν το τέρας και τον τρόπο που αυτό θανατώθηκε. Έτσι και μόνο έτσι  δεν θα επιτρέψουμε ξανά να αναπτυχθούν φασιστικά σχήματα, επικίνδυνα μορφώματα για την Δημοκρατία.

Ποτέ πια Φασισμός !

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Δικαίωση για τα θύματα και τη Δημοκρατία»Βασίλης Κεγκέρογλου: «Καλούμαστε ως Βουλή να αποβάλουμε κάθε απομεινάρι της εγκληματικής οργάνωσης»