Σε Δηλώσεις

Δήλωση της Βουλευτού του Κινήματος Αλλαγής και Β’ Αντιπροέδρου της Ειδικής Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Νάντιας Γιαννακοπούλου, με αφορμή τα όσα ελέχθησαν από παίκτη του τηλεοπτικού παιχνιδιού Big Brother.

H Δήλωση της Βουλευτού:

 ΔΕΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ 

H χυδαιότητα ξεχείλισε μέσα από τα λεγόμενα παίκτη του BIG BROTHER. Δεν συνιστά όμως απλά χυδαιότητα που προβάλλεται δημόσια τα όσα ακούστηκαν . Συνιστούν ακραίο σεξισμό και αρρωστημένη αντίληψη  που παραπέμπουν σε έγκλημα , γιατί ο βιασμός αποτελεί αποτρόπαιο έγκλημα. Το ίδιο χυδαίες , αποτρόπαιες και καταδικαστέες είναι και οι απόψεις που τον υιοθετούν και τον προβάλουν.

Δεν αντέχεται άλλο ποδοπάτημα κάθε ανθρώπινης αξίας, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτός ο κανιβαλισμός. Δεν μπορεί να υπάρξει καμία ανοχή στη βία, στο σεξισμό και στα πρότυπα που τα προάγουν. Είναι άμεσα αναγκαία η παρέμβαση του ΕΣΡ και άλλων θεσμών του Κράτους για την αντιμετώπιση δηλώσεων και συμπεριφορών που υπερβαίνουν ψηφισμένους Νόμους στην χώρα μας.

Συνένοχοι στο έγκλημα δεν γινόμαστε.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Φώφη Γεννηματά: «Η Ν.Δ. δεν πιστεύει ότι ο τουρισμός έχει μέλλον στην Ελλάδα»Γιώργος Μουλκιώτης: «Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη διατηρεί κλειστή την πόρτα για τη συνταξιοδότηση ανδρών με ανήλικο παιδί»