Σε Συνεντεύξεις

ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ Μ. ΟΘΩΝΑ

ΜΕΛΟΥΣ Ε.Γ. ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΚΑΙ Δ/ΝΤΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ Φ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

ΣΤΟΝ Ρ/Σ REAL 97,8 FM»

ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Δ. ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ & ΣΤ. ΚΑΣΙΜΗ

Μ. Όθωνας: Ο κ.Τσίπρας έστησε μια «γέφυρα» για να ενώσει την κα Κούνεβα με τον κ. Κόκκαλη και την κα Τασία Χριστοδουλοπούλου με την κα Παπακώστα.

Για το Συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής

Στο συνέδριο ολοκληρώνουμε την πολιτική, προγραμματική και οργανωτική μας ετοιμότητα και μπαίνουνε σε πλήρη διάταξη μάχης για τις κρίσιμες πολιτικές και εκλογικές μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Για το «Σχέδιο Ελλάδα»

Οι πολιτικές αποφάσεις του συνεδρίου αφορούν την εκλογική μας στρατηγική και τη δική μας πρόταση προοδευτικής διεξόδου για την Ελλάδα. Μάλιστα, επειδή εμείς έχουμε ολοκληρωμένες επεξεργασίες, που συγκροτούν το Σχέδιο Ελλάδα, την συνολική προγραμματική μας πρόταση, αυτό που θα γίνει στο συνέδριο είναι η κωδικοποίηση και η ανάδειξη των συγκεκριμένων ιεραρχημένων σημείων, τα οποία εμείς προτάσσουμε ως ένα προγραμματικό πλαίσιο. Αυτό προφανώς σχετίζεται με τις κυβερνητικές συνεργασίες, με την έννοια ότι εμείς δε πρόκειται να μπούμε σε καμία συζήτηση κυβερνητικών συνεργασιών, χωρίς να είναι αυτή η πρόταση πάνω στο τραπέζι.

Για την « Γέφυρα» του κ. Τσίπρα

Το αυτό έργο κατέβηκε, επειδή δεν έκοψε εισιτήρια και είναι πια μια συζήτηση «να είμαστε καλά να την θυμόμαστε». Άλλη μια προσπάθεια αντιπερισπασμού του κ. Τσίπρα, η οποία δεν είχε κανένα πρακτικό αποτέλεσμα εκτός από ένα, την δική μας συσπείρωση και την απόδειξη του πολιτικού καιροσκοπισμού και τυχοδιωκτισμού του. Ο κ.Τσίπρας πράγματι έστησε μια «γέφυρα», για να ενώσει την κα Κούνεβα με τον κ. Κόκκαλη και την κα Τασία Χριστοδουλοπούλου με την κα Παπακώστα.  Αυτό το ετοιμόρροπο κατασκεύασμα, ενώ παρουσιάζεται ως «άνοιγμα», δεν είναι τίποτα άλλο παρά  ένας αχταρμάς που δείχνει εκλογικό πανικό.

Πληκτρολογήστε και πατήστε το enter.

Μ.ΟΘΩΝΑΣ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΜΟΡΦΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΟΥΦώφη Γεννηματά : Ισχυρό Κίνημα Αλλαγής ή Διχασμός